Woninginrichting nabij Ede

400m² aan tapijt, PVC vloeren, vinyl, gordijnen en raamdecoratie

Op zoek naar de nieuwste trends voor woninginrichting in Ede? Dan is het zeker de moeite waard om eens de winkel van Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal te bezoeken. Al bijna 50 jaar zijn wij specialist als het om woondecoratie gaat. In ons assortiment bieden we dan ook alles op het gebied van tapijt, gordijnen, vloerkleden, PVC vloeren, vinyl, raamdecoratie en stoffering. Wordt het modern, industrieel, vintage of toch liever klassiek? Wij bieden voor elke smaak en woonwens de perfecte match.

Vernieuwde winkel Woninginrichting Van Kooten

Met trots presenteren wij onze vernieuwde winkel. Bekijk onderstaand de sfeerimpressie. Het is zeker de moeite waard om vanuit Ede onze winkel in Veenendaal te bezoeken.

Maatwerk woninginrichting Ede

Met ons team van woonspecialisten en stylisten voorzien wij elke klant van deskundig advies als het om woninginrichting in Ede gaat. Op die manier kunnen we interieurs samenstellen die voldoen aan alle wensen voor thuis, kantoor of bedrijf. Daarbij leveren wij uitsluitend stoffering, zonwering en vloeren van kwaliteitslabels. Labels die staan voor eigentijds design in kleur en textuur, gecombineerd met een uitmuntende duurzame uitvoering. In onze ruim opgezette showroom laten wij onze klanten graag volop inspiratie opdoen.

Gordijnen in overvloed

Van Kooten is wat betreft woninginrichting in Ede ook dé gordijnspecialist. Behalve een grote collectie overgordijnen, bieden we ook de nieuwste collecties vitrage, verduisterende gordijnen, inbetweens, vouwgordijnen en jaloezieën in de prachtigste stoffen en materialen. Juist op zoek naar een op maat gemaakt gordijn voor een zolderkamer? Wij bieden daarvoor ook Velux dakraamgordijnen en speciale gordijnen voor draai-kiepramen. Deze zijn allemaal op maat te leveren in elke gewenste kleur en patroonstructuur.

Vloerenspecialist in Ede

Voor vloeren hebben klanten bij van Kooten Woninginrichting alle keuze. In onze showroom tonen wij de beste laminaatvloeren en nieuwste kwaliteiten vloerbedekking, daarnaast bieden we ruim assortiment PVC vloeren, die door hun praktische eigenschappen en mooie uitstraling sterk in opkomst zijn. Ook voor het stijlvol bekleden van trappen bieden we een groot aantal aan mogelijkheden.

Bezoek onze showroom

Kortom, wij bieden volop inspiratie voor het mooiste op gebied van woninginrichting in Ede. Bezoek daarvoor onze grote showroom aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal!