Dupligordijnen

Stijlvolle dupligordijnen koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Dupligordijnen hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoffen die samen een honingraat vormen. De stoflagen zorgen voor een hoge mate van isolatie en zijn daarmee energiebesparend. Het fijne van dupligordijnen is dat ze geschikt zijn voor houten, aluminium en kunststof kozijnen. Ook kun je het stofpakket van boven naar beneden bewegen en andersom. Hierdoor kun je het in iedere gewenste positie hangen en creëer je privacy zonder licht weg te nemen. Ze zijn er in een transparante of verduisterende stof. 

Dupligordijnen inmeten en op ophangen

Bestelt u uw dupligordijnen bij Woninginrichting Van Kooten? Wij komen graag bij u thuis om uw dupligordijnen nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de dupligordijnen perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouw dupligordijnen bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie dupligordijnen? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste dupligordijnen te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL