Raamdecoratie Veenendaal

Ruime collectie raamdecoratie, passend voor iedere woonstijl

Ben je op zoek naar raamdecoratie zoals stoere houten of verfijnde aluminium jaloezieën? Naar stijlvolle dupli-, plissé- of (duo)rolgordijnen? Bij ons doe je ongetwijfeld inspiratie op. Een ruime hoek van onze sfeervolle winkel  is speciaal ingericht met een grote collectie raamdecoratie. Je kunt er alle mogelijkheden bekijken. Dat hoef je overigens niet alleen te doen. Ons creatieve verkoopteam geeft je graag stijladvies. Zo zetten we jouw wens om in realiteit! Om je vast een beetje op weg te helpen de mogelijkheden op een rijtje:

Rolgordijnen
Rolgordijnen
Duo rolgordijnen
Duo rolgordijnen
Plisségordijnen
Plisségordijnen
Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën
Dupligordijnen
Dupligordijnen
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Shutters
Shutters

Raamdecoratie Woninginrichting Van Kooten

Een mooie raamdecoratie is bepalend voor de sfeer in huis. Mag het een tikje stoer en industrieel? Of liefst warm en smaakvol met luxueuze stoffen? Bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal is er alle keuze om de best passende gordijnen, jaloezieën of shutters voor je interieur te vinden, in elk denkbaar formaat. We bieden de nieuwste trends op het gebied van raamdecoratie en zorgen voor deskundig maatwerk dat we bij je thuis met de beste service kunnen monteren.

Raambekleding met isolerende werking

Door de stijgende energieprijzen zijn veel mensen op zoek naar slimme manieren om geld te besparen. Zo kun je met isolerende gordijnen of raambekleding de warmte beter binnenhouden en je energierekening direct omlaag brengen.
Rolgordijnen, plisségordijnen en duettes zijn voorbeelden van raambekleding die bekend staan om hun isolerende eigenschappen. Zo zijn de gordijnen voorzien van een dubbele stof met luchtkamers waardoor ze de warmte beter binnenhouden. Dit effect kan versterkt worden door plisségordijnen met een coating van aluminium aan te schaffen. De coating verhoogt de isolatiewaarde van de gordijnen. Een extra voordeel is dat je met deze gordijnen warmte tevens buiten kunt houden in de zomermaanden.
 

Raamdecoratie kopen in Veenendaal

In onze winkel in Veenendaal is de de keuze in raamdecoratie ontzettend groot. Maar voor welk type gordijnen of jaloezieën kun je nu het beste kiezen om je interieur helemaal af te maken? Laat dat maar aan de expertise van onze woonadviseurs over. Ons team denk graag met je mee en kan allerlei mogelijkheden laten zien in kleur, uitvoering en afwerking. Met hun gevoel voor kleur weten ze verrassende combinaties te creëren om jouw interieur juist dàt karakter geven waar je naar zoekt. 

Welke soorten raamdecoratie zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten raamdecoratie. Populaire, trending opties zijn de jaloezieën (horizontaal en verticaal), plissés, duo-/rolgordijnen, vouwgordijnen, reguliere gordijnen, shutters en lamellen.

Hoe de juiste raamdecoratie kiezen?

Het kiezen van raamdecoratie is niet alleen afhankelijk van inrichting en smaak, maar ook de ligging van de kamer / ruimte is erg belangrijk. Laat je adviseren door een specialist hierin. Verder hebben alle soorten raamdecoratie hun eigen voordelen en nadelen en is de beste keuze afhankelijk van jouw wensen.