Raamdecoratie Veenendaal

Ruime collectie raamdecoratie, passend voor iedere woonstijl

Ben je op zoek naar raamdecoratie zoals stoere houten of verfijnde aluminium jaloezieën? Naar stijlvolle dupli-, plissé- of (duo)rolgordijnen? Bij ons doe je ongetwijfeld inspiratie op. Een ruime hoek van onze sfeervolle winkel  is speciaal ingericht met een grote collectie raamdecoratie. Je kunt er alle mogelijkheden bekijken. Dat hoef je overigens niet alleen te doen. Ons creatieve verkoopteam geeft je graag stijladvies. Zo zetten we jouw wens om in realiteit! Om je vast een beetje op weg te helpen de mogelijkheden op een rijtje:

Rolgordijnen
Rolgordijnen
Duo rolgordijnen
Duo rolgordijnen
Plisségordijnen
Plisségordijnen
Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën
Dupligordijnen
Dupligordijnen
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën
Shutters
Shutters

Raamdecoratie Woninginrichting Van Kooten

Een mooie raamdecoratie is bepalend voor de sfeer in huis. Mag het een tikje stoer en industrieel? Of liefst warm en smaakvol met luxueuze stoffen? Bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal is er alle keuze om de best passende gordijnen, jaloezieën of shutters voor je interieur te vinden, in elk denkbaar formaat. We bieden de nieuwste trends op het gebied van raamdecoratie en zorgen voor deskundig maatwerk dat we bij je thuis met de beste service kunnen monteren.

Raamdecoratie kopen bij Woninginrichting van Kooten uit Veenendaal

In onze winkel in Veenendaal is de de keuze in raamdecoratie ontzettend groot. Maar voor welk type gordijnen of jaloezieën kun je nu het beste kiezen om je interieur helemaal af te maken? Laat dat maar aan de expertise van onze woonadviseurs over. Ons team denk graag met je mee en kan allerlei mogelijkheden laten zien in kleur, uitvoering en afwerking. Met hun gevoel voor kleur weten ze verrassende combinaties te creëren om jouw interieur juist dàt karakter geven waar je naar zoekt. 

Gewijzigde openingstijden

Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken