Raamdecoratie Veenendaal

Sfeervolle raamdecoratie koop je bij Woninginrichting Van Kooten

Ben je op zoek naar raamdecoratie zoals stoere houten of verfijnde aluminium jaloezieën? Naar stijlvolle dupli-, plissé- of (duo)rolgordijnen? Bij ons doe je ongetwijfeld inspiratie op. Een ruime hoek van onze sfeervolle winkel  is speciaal ingericht met een grote collectie raamdecoratie van het merk Bece. Je kunt er alle mogelijkheden bekijken. Dat hoef je overigens niet alleen te doen. Ons creatieve verkoopteam geeft je graag stijladvies. Zo zetten we jouw wens om in realiteit! Om je vast een beetje op weg te helpen de mogelijkheden op een rijtje:

Rolgordijnen
Rolgordijnen
Vlinderjaloezieën
Vlinderjaloezieën
Paneelgordijnen
Paneelgordijnen
Duo rolgordijnen
Duo rolgordijnen
Plisségordijnen
Plisségordijnen
Horizontale jaloezieën
Horizontale jaloezieën
Dupligordijnen
Dupligordijnen
Verticale jaloezieën
Verticale jaloezieën

Raamdecoratie Woninginrichting Van Kooten

Een mooie raamdecoratie is bepalend voor de sfeer in huis. Mag het een tikje stoer en industrieel? Of liefst warm en smaakvol met luxueuze stoffen? Bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal is er alle keuze om de best passende gordijnen, jaloezieën of shutters voor je interieur te vinden, in elk denkbaar formaat. We bieden de nieuwste trends op het gebied van raamdecoratie en zorgen voor deskundig maatwerk dat we bij je thuis met de beste service kunnen monteren.

Maatwerk door woonexperts uit Veenendaal

In onze winkel in Veenendaal is de de keuze in raamdecoratie ontzettend groot. Maar voor welk type gordijnen of jaloezieën kun je nu het beste kiezen om je interieur helemaal af te maken? Laat dat maar aan de expertise van onze woonadviseurs over. Ons team denk graag met je mee en kan allerlei mogelijkheden laten zien in kleur, uitvoering en afwerking. Met hun gevoel voor kleur weten ze verrassende combinaties te creëren om jouw interieur juist dàt karakter geven waar je naar zoekt. 

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.