Casamance behang Veenendaal

Luxe, levendige en karaktervolle behangcollecties

Casamance behang geeft elk interieur een exclusieve toets. De fraaie texturen en dessins van dit Franse behangmerk zijn namelijk geïnspireerd op prachtige kleuren, culturen van over de hele wereld. Elke muur in huis kan zo worden omgetoverd tot iets bijzonders. Van een tijdloos neutraal behang waar alleen de luxe structuur het licht laat spelen tot kleurrijke exotische motieven, waarin elke keer weer iets nieuws te ontdekken valt. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden!

Verfijnd van dessin en structuur

Bij dit luxe behang- en stoffenmerk weten de ontwerpers en stylisten ons elk seizoen weer te verrassen met de mooiste motief- en kleurcombinaties. De behangontwerpen zijn tot in de kleinste details fraai uitgewerkt en dat maakt elk Casamance behang als een sieraad voor de muur. Dat Casamance zich beslist laat inspireren door de rijke wereld van de stoffen is terug te vinden in de vele dessins, waarbij het oppervlak bijvoorbeeld doet denken aan het warme oppervlak van breisels, de exclusiviteit van antieke gobelins en het tere van zachte veerachtige structuren.

Ontdek de Casamance collecties in onze showroom

Bij Woninginrichting Van Kooten bieden we een uitgebreid aanbod Casamance behang, ondergebracht in verschillende collecties. Denk aan de levendige retro-motieven van de Delta behangcollectie, de weidse motieven en texturen van de Apaches collectie en het tropische accent van de Rio Madeira collectie. Wij laten je graag deze en alle andere Casamance collecties zien in onze winkel in Veenendaal. We heten je daarom graag welkom aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL