Casamance behang Veenendaal

Luxe, levendige en karaktervolle behangcollecties

Casamance behang geeft elk interieur een exclusieve toets. De fraaie texturen en dessins van dit Franse behangmerk zijn namelijk geïnspireerd op prachtige kleuren, culturen van over de hele wereld. Elke muur in huis kan zo worden omgetoverd tot iets bijzonders. Van een tijdloos neutraal behang waar alleen de luxe structuur het licht laat spelen tot kleurrijke exotische motieven waarin elke keer weer iets nieuws te ontdekken valt. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden!

Verfijnd van dessin en structuur

Bij dit luxe behang- en stoffenmerk weten de ontwerpers en stylisten ons elk seizoen weer te verrassen met de mooiste motief- en kleurcombinaties. De behangontwerpen zijn tot in de kleinste details fraai uitgewerkt en dat maakt elk Casamance behang als een sieraad voor de muur. Dat Casamance zich beslist laat inspireren door de rijke wereld van de stoffen is terug te vinden in de vele dessins waarbij het oppervlak bijvoorbeeld doet denken aan het warme oppervlak van breisels, de exclusiviteit van antieke gobelins en het tere van zachte veerachtige structuren.

Ontdek de Casamance collecties in onze showroom

Bij Woninginrichting Van Kooten bieden we een uitgebreid aanbod Casamance behang, ondergebracht in verschillende collecties. Denk aan de levendige retro-motieven van de Delta behangcollectie, de weidse motieven en texturen van de Apaches collectie en het tropische accent van de Rio Madeira collectie. Wij laten u graag deze en alle andere Casamance collecties zien in onze winkel in Veenendaal. We heten u daarom graag welkom aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Hoera! Vanaf woensdag 28 april mogen we de winkeldeuren weer openzetten!

Dus ben je op zoeken naar nieuwe raam- of vloerbekleding kom van maandag tot en met vrijdag gerust weer binnenlopen en laat je adviseren door onze professionele woonadviseurs.

Wat onze klanten de afgelopen tijd als heel positief hebben ervaren is het werken op afspraak, zodat je zeker weet dat er voldoende tijd is om jou te helpen bij je keuze. Een extra stukje persoonlijke aandacht die wij onze klanten graag willen blijven geven en daarom hebben we hier de vrijdagavond en de zaterdag voor gereserveerd.

Nieuwe openingstijden:
Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken

Let op: In De vakantieperiode week 28 t/m 34 - 2021 werken wij uitsluitend op afspraak!

Graag tot ziens!

Team Woninginrichting van Kooten