Gordijnen Veenendaal

Stijlvolle gordijnen koop je bij Woninginrichting Van Kooten

Gordijnen zijn de ideale sfeermakers voor elk interieur. Niet alleen zorgen ze ’s avonds voor een intieme sfeer en omlijsten overdag de ramen, ook zorgen ze voor een prettige akoestiek in de ruimte. Bij Woninginrichting Van Kooten bieden we alle keuze in overgordijnen, inbetweens, vitrages en vouwgordijnen en deze worden op maat gemaakt. Kies uit ons grote aanbod eigentijdse kleuren en structuren of kijk eens rond tussen onze exclusieve trendstoffen. Verduisterend of juist transparant, of moeten de gordijnen andere speciale eigenschappen hebben in kleur, stijl of functie, ons team helpt graag met vakkundig advies.

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen
Overgordijnen
Overgordijnen
Inbetweens / vitrage
Inbetweens / vitrage

Overgordijnen, inbetweens en vitrages

Woninginrichting Van Kooten heeft verschillende type gordijnen in de collectie. Iedereen kent wel de klassieke overgordijnen. Deze sluiten het raam af en zorgen ervoor dat anderen niet naar binnen kunnen kijken. Vitrages zijn transparante siergordijnen die het naar binnenkijken bemoeilijken, maar niet onmogelijk maken. Tevens filteren ze het zonlicht een beetje. Tussen overgordijnen en vitrages in vind je de zogeheten Inbetweens. Deze gordijnen zijn transparanter dan overgordijnen, maar niet zo transparant als vitrage. Goed voor privacy en het doorlaten van daglicht.

Welke transparantie gordijnen is geschikt voor mij?

Welk type gordijnen je gebruikt, hangt eigenlijk af van de ruimte waar deze komen te hangen. Inbetweens zijn ideaal voor huiskamers, waar een speelse vitrage ideaal is voor het keukenraam. Overgordijnen sluiten de buitenwereld buiten en zijn daarom geliefd voor de slaapkamer en voor de huiskamer.

Gordijnen combineren met raamdecoratie

Uiteraard zijn inbetweens of vitrages ideaal te combineren met overgordijnen. Het combineren van raamdecoraties geeft een weelderige uitstraling. Bovendien heb je zo overdag je privacy én daglicht dankzij de eerste twee, terwijl in de avonduren de overgordijnen gesloten kunnen worden. Samen vormen ze een isolerende laag. Overigens kunnen inbetweens zeer goed gecombineerd worden met shutters. En combineer je gordijnen gemakkelijk met lamellen of luxaflex.

Gordijnen kopen bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Alle voordelen en verschillende soorten van gordijnen moet u eigenlijk zelf ervaren. Laat u inspireren door de mogelijkheden en kom gerust eens langs in onze winkel om onze uitgebreide collectie gordijnen te komen bekijken. Een bepaalde kleur of toepassing in gedachten? Onze woonadviseurs helpen u graag om de juiste gordijnen te vinden. Je kunt onze stalen ook een dagje mee naar huis nemen om te kijken hoe de kleur in jullie huis uitpakt en of het bij je inrichting past. Van harte welkom in onze winkel aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal!

Hoera! Vanaf woensdag 28 april mogen we de winkeldeuren weer openzetten!

Dus ben je op zoeken naar nieuwe raam- of vloerbekleding kom van maandag tot en met vrijdag gerust weer binnenlopen en laat je adviseren door onze professionele woonadviseurs.

Wat onze klanten de afgelopen tijd als heel positief hebben ervaren is het werken op afspraak, zodat je zeker weet dat er voldoende tijd is om jou te helpen bij je keuze. Een extra stukje persoonlijke aandacht die wij onze klanten graag willen blijven geven en daarom hebben we hier de vrijdagavond en de zaterdag voor gereserveerd.

Nieuwe openingstijden:
Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken

Let op: In De vakantieperiode week 28 t/m 34 - 2021 werken wij uitsluitend op afspraak!

Graag tot ziens!

Team Woninginrichting van Kooten