PVC vloeren Veenendaal

Sfeervolle pvc vloeren koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Een breed assortiment pvc vloeren van alle gerenommeerde merken, koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een PVC vloer. PVC stroken zijn gemakkelijk, duurzaam en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud, duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie en comfortabel dankzij de warme uitstraling.

PVC vloer met houtlook
PVC vloer met houtlook
PVC vloer met tegel- of betonlook
PVC vloer met tegel- of betonlook
PVC vloer Hongaarse punt
PVC vloer Hongaarse punt
PVC vloer visgraat
PVC vloer visgraat

Breed assortiment pvc vloeren in Veenendaal

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal biedt u prachtige natuurlijke PVC dessins variërend in stijl. Deze zijn allemaal voorzien van een PU coating voor extra slijtvastheid. Hoogwaardige materialen en onze technische kennis zorgen voor vloeren waar u ook bij intensief gebruik jarenlang plezier van heeft. Wij bieden meer dan 200 verschillende soorten PVC vloeren en hebben daarnaast verschillende series demovloeren in onze winkel liggen.

Vloerverwarming en pvc vloeren

PVC vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Dit geeft een gelijkmatige en behaaglijke warmte door de gehele ruimte. PVC vloeren zijn relatief dun en worden direct op de (geëgaliseerde) vloer gelijmd, waardoor de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is. Heeft u nog geen vloerverwarming  in uw bestaande woning, maar wilt u dit wel? Naast het leveren en leggen van een duurzame PVC vloer, kunnen wij ook de vloerverwarming voor u regelen in samenwerking met JK Vloerverwarming.

Ontdek onze PVC vloeren in onze winkel in Veenendaal

Alle voordelen van PVC vloeren moet u eigenlijk zelf ervaren. Laat u inspireren door de mogelijkheden en kom gerust eens langs in onze winkel in Veenendaal, waar we een groot assortiment PVC vloeren bijeen hebben gebracht. Een bepaalde kleur, structuur of toepassing in gedachten? Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste PVC vloer te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

FAQ

 • Waarom voor een PVC vloer kiezen?

  Een PVC vloer is een stille vloer als u er overheen loopt, deze dempt namelijk geluid. Ook zijn deze vloeren slijtvast en zeer makkelijk in het onderhoud. Bovendien zijn ze vochtbestendig.

 • Wat is het verschil tussen click pvc vloeren en lijm pvc vloeren?

  Een click PVC wordt op dezelfde manier gelegd als een gewone laminaatvloer, dus zwevend. Het voordeel is dat het ook makkelijk zelf is te leggen en makkelijk is te demonteren en mee te nemen naar een andere woning. Click PVC is wel een ondervloer nodig. Het is daardoor als PVC vloer erg geschikt in appartementen, waarbij 10decibel de geluidsnorm is. Lijm PVC vloer wordt direct vastgelijmd op de ondergrond. Het voordeel is dat de vloer luchtdicht en stevig vastligt, wat zorgt voor minder loopgeluid. Er is dus geen ondervloer nodig en er zijn allerlei mooie legpatronen mee te maken. Voorwaarde is wel dat de ondergrond volledig vlak is, want elk bultje is te zien en voelen.

 • Is een pvc vloer geschikt voor vloerverwarming?

  PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor gebruik boven een vloerverwarming. Het geleidt de warmte erg goed en heeft een minimale weerstand.

 • Waar een pvc vloer kopen?

  PVC vloeren zijn er in allerlei tinten en dessins, die in een showroom zijn te bekijken. Deskundige medewerkers geven daarbij graag advies over de mogelijkheden. Er zijn ook voorbeeldstalen die mee naar huis zijn te nemen om te kijken hoe het bij de inrichting past.

Veilig winkelen op afspraak

Door de versoepelde Coronamaatregelen mogen wij klanten in onze winkel op afspraak weer ontvangen. Maak minimaal 1 dag van te voren een afspraak en wij geven u graag advies op maat in onze winkel. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.