PVC vloeren Veenendaal

Sfeervol, duurzaam en praktisch in onderhoud

Een breed assortiment PVC vloeren van alle gerenommeerde merken, koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal. Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een PVC vloer. PVC stroken zijn makkelijk, duurzaam, comfortabel en mooi. Makkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud, duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie en comfortabel dankzij de warme uitstraling. En mooi? Kom dat zelf maar eens beoordelen.

PVC vloer met houtlook
PVC vloer met houtlook
PVC vloer met tegel- of betonlook
PVC vloer met tegel- of betonlook
PVC vloer Hongaarse punt
PVC vloer Hongaarse punt
PVC vloer visgraat
PVC vloer visgraat

Breed assortiment PVC vloeren in Veenendaal

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal bied je prachtige natuurlijke PVC dessins variërend in stijl. Deze zijn allemaal voorzien van een PU coating voor extra slijtvastheid. Ons advies en technische kennis, hoogwaardige materialen en  professionele montage zorgen voor vloeren waar je ook bij intensief gebruik jarenlang plezier van heeft.

Vloerverwarming en PVC vloeren

PVC vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Dit geeft een gelijkmatige en behaaglijke warmte door de gehele ruimte. PVC vloeren zijn relatief dun en worden direct op de (geëgaliseerde) vloer gelijmd, waardoor de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is. Heb je nog geen vloerverwarming in jouw bestaande woning, maar wil je dit wel? Naast het leveren en leggen van een duurzame PVC vloer, kunnen wij ook de vloerverwarming voor je regelen in samenwerking met een externe partij.

Ontdek onze PVC vloeren in onze winkel in Veenendaal

Alle voordelen van PVC vloeren moet je eigenlijk zelf ervaren. Laat je inspireren door de mogelijkheden en kom gerust eens langs in onze winkel om onze uitgebreide collectie PVC vloeren te komen bekijken. Een bepaalde kleur of toepassing in gedachten? Onze woonadviseurs helpen je graag om de juiste PVC vloer te vinden. Je kunt onze stalen ook een dagje mee naar huis nemen om te kijken hoe de kleur in jullie huis uitpakt en of het bij je inrichting past. Van harte welkom in onze winkel aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal!

FAQ

 • Waarom voor een PVC vloer kiezen?

  Een PVC vloer is een stille vloer als je er overheen loopt, deze dempt namelijk geluid. Ook zijn deze vloeren slijtvast en zeer makkelijk in het onderhoud. Bovendien zijn ze vochtbestendig.

 • Wat is het verschil tussen click PVC vloeren en lijm PVC vloeren?

  Een click PVC wordt op dezelfde manier gelegd als een gewone laminaatvloer, dus zwevend. Het voordeel is dat het ook makkelijk zelf is te leggen en makkelijk is te demonteren en mee te nemen naar een andere woning. Click PVC is wel een ondervloer nodig. Het is daardoor als PVC vloer erg geschikt in appartementen, waarbij 10decibel de geluidsnorm is. Lijm PVC vloer wordt direct vastgelijmd op de ondergrond. Het voordeel is dat de vloer luchtdicht en stevig vastligt, wat zorgt voor minder loopgeluid. Er is dus geen ondervloer nodig en er zijn allerlei mooie legpatronen mee te maken. Voorwaarde is wel dat de ondergrond volledig vlak is, want elk bultje is te zien en voelen.

 • Is een PVC vloer geschikt voor vloerverwarming?

  PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor gebruik boven een vloerverwarming. Het geleidt de warmte erg goed en heeft een minimale weerstand.

 • Waar een PVC vloer kopen?

  PVC vloeren zijn er in allerlei tinten en dessins, die in een showroom zijn te bekijken. Deskundige medewerkers geven daarbij graag advies over de mogelijkheden. Er zijn ook voorbeeldstalen die mee naar huis zijn te nemen om te kijken hoe het bij de inrichting past.