9.0
0318-514457

Jaloezieën specialist in Veenendaal

Jaloezieën zijn wel de bekendste vorm van zonwering en werd vroeger dan ook alleen maar gebruikt om de zon buiten te houden. Tegenwoordig worden de jaloezieën steeds meer gebruikt als decoratieve raambekleding. Dat is niet zo verwonderlijk als u in de winkel van Woninginrichting Van Kooten ziet, welke exclusieve uitvoeringen er nu te verkrijgen zijn. Woninginginrichting Van Kooten uit Veenendaal biedt u alle soorten horizintale en houten jaloeziëen. Onze collectie bestaat uit verschillende kleuren en motieven. Van trendy tot tijdloos en van modern tot klassiek.

Houten jaloezieën:

Aan onze collectie houten jaloezieën kunt u niet voorbij gaan. Deze omvangrijke collectie is werkelijk uniek te noemen. De houten jaloezieën vormen een perfecte combinatie van zonwering en raamdecoratie. De houten lamellen zijn leverbaar in veel natuurlijke tinten, materialen en kleuren die u in onze winkel kunt komen bekijken. Met ladderband kunt u een retro look geven aan uw houten jaloezie.

Horizontale jaloezieën:

Horizontale jaloezieeen, ook wel luxaflexen of aluminium jaloezieen zijn perfect geschikt om te spelen met daglicht. De collectie van Woninginrichting Van Kooten bestaat uit verschillende kleuren en dessins van eenvoudig wit tot hightech zilver met een 3D structuur of geborsteld aluminium.

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal verkoopt o.a. de volgende merken jaloezieën: Luxaflex, Bece, en Velux.

Foto-impressie Jaloeziëen

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*