Totaalconcept

Vloerverwarming in combinatie met een PVC of Marmoleum vloer

Wil je naast een nieuwe PVC of Marmoleum vloer je woning verduurzamen door vloerverwarming aan te laten leggen? Van Kooten maakt het je makkelijk door in samenwerking met een externe partij je een totaalpakket aan te bieden voor je nieuwe vloer.

Onze marmoleum en PVC vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming en -koeling. Het geeft een gelijkmatige en behaaglijke warmte door de gehele ruimte. PVC en Marmoleum vloeren zijn relatief dun en worden direct op de (geëgaliseerde) vloer gelijmd, waardoor de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is. Onzichtbaar comfort  in tegenstelling tussen de in het oog springende radiatoren. Kortom dé ideale verwarming voor elk interieur.

Ideaal in combinatie met PVC of Marmoleum

Als je bij ons een PVC of Marmoleum vloer uitzoekt nemen wij je veel werk uit handen door daar een complete vloerverwarming van een erkende installateur bij te leveren.
Dat scheelt jou veel werk en bied je het voordeel van één aanspreekpunt en eindafrekening. Bovendien weet je zeker dat de werkzaamheden goed op elkaar afgestemd worden en de juiste materialen worden gebruikt. In de winkel kunnen wij je er alles over vertellen.