Laminaat

Authentiek laminaat koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal heeft een uitgebreid assortiment laminaat vloeren van uitstekende kwaliteit. Laminaat is een mooie en praktische vloer, die gemakkelijk te onderhouden is. Het is leverbaar in mooie houtdessins en in brede en smalle planken, met en zonder V-groef.

Voordelen van laminaat

Onder de laminaatvloeren kunnen speciale geluiddempende ondervloeren worden gelegd, bijvoorbeeld van rubber of een 10 DB ondervloer met een wettelijk verplicht TÜV certificaat voor in appartementen. Laminaat is gemakkelijk te reinigen, het is stevig materiaal en het is mogelijk om het mee te verhuizen.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie laminaat? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om het juiste laminaat te vinden. Wij verwelkomen u aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Hoera! Vanaf woensdag 28 april mogen we de winkeldeuren weer openzetten!

Dus ben je op zoeken naar nieuwe raam- of vloerbekleding kom van maandag tot en met vrijdag gerust weer binnenlopen en laat je adviseren door onze professionele woonadviseurs.

Wat onze klanten de afgelopen tijd als heel positief hebben ervaren is het werken op afspraak, zodat je zeker weet dat er voldoende tijd is om jou te helpen bij je keuze. Een extra stukje persoonlijke aandacht die wij onze klanten graag willen blijven geven en daarom hebben we hier de vrijdagavond en de zaterdag voor gereserveerd.

Nieuwe openingstijden:
Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken

Let op: In De vakantieperiode week 28 t/m 34 - 2021 werken wij uitsluitend op afspraak!

Graag tot ziens!

Team Woninginrichting van Kooten