Laminaat

Authentiek laminaat koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal heeft een uitgebreid assortiment laminaat vloeren van uitstekende kwaliteit. Laminaat is een mooie en praktische vloer, die gemakkelijk te onderhouden is. Het is leverbaar in mooie houtdessins en in brede en smalle planken, met en zonder V-groef.

Voordelen van laminaat

Onder de laminaatvloeren kunnen speciale geluiddempende ondervloeren worden gelegd, bijvoorbeeld van rubber of een 10 DB ondervloer met een wettelijk verplicht TÜV certificaat voor in appartementen. Laminaat is gemakkelijk te reinigen, het is stevig materiaal en het is mogelijk om het mee te verhuizen.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie laminaat? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om het juiste laminaat te vinden. Wij verwelkomen u aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Veilig winkelen op afspraak

Door de versoepelde Coronamaatregelen mogen wij klanten in onze winkel op afspraak weer ontvangen. Maak minimaal 1 dag van te voren een afspraak en wij geven u graag advies op maat in onze winkel. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.