Rolgordijnen

Stijlvol, diverse stoffen of elektrisch

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd mooi én functioneel zijn. Jouw favoriete plek wordt nog fijner als je overdag kunt genieten van het zonnetje en in de avond wat meer sfeer en privacy hebt. Met rolgordijnen kun je dit gemakkelijk realiseren. En met een verduisterend rolgordijn maak je in het in no-time aardedonker. Dat wordt lekker slapen…

Rolgordijnen inmeten en ophangen

Bestelt u uw rolgordijnen bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal? Wij komen graag bij u thuis om uw rolgordijnen nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de gordijnen perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouw raambekleding bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie rolgordijnen? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste rolgordijnen te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL