Shutters

Stijlvol, tijdloos en mutlifunctioneel

Met shutters tover je iedere ruimte in huis om tot een luxe en bijzonder sfeervolle plek. Deze luxe houten binnenluiken bieden voor iedere situatie een oplossing. Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en met verschillende opties, helemaal afgestemd op jouw wensen. Voor elk type raam, dakraam, deur en zelfs een schuifpui zijn er shutters op maat. Met onze Shutters van Cedeko leveren we een kwaliteitsproduct waar je jarenlang van kunt genieten.

Wat zijn shutters?

Shutters is een luxe vorm van multifunctionele raamdecoratie van hout. Shutters lijken een beetje op louvredeuren. Het zijn houten luiken met verstelbare lamellen voor aan de binnenkant van uw woning. Je regelt zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy. Klassiek, barok, modern, landelijk…

Shutters kunnen voor ieder raam

Shutters zijn geschikt voor heel veel raamtypes. Zo zijn ze geschikt voor gewone ramen en kantelramen. Ze kunnen op dakramen en badkamerramen. Shutters kunnen helemaal op maat gemaakt worden, waardoor ze ook in een ronde ruimte – zoals een erker – of op ramen met een hoekige, ronde of driehoekige vorm kunnen worden geplaatst. Zelfs een schuifpui of een tuin- of balkondeur kunnen van shutters worden voorzien.

Onze service

  • Gratis inmeten;
  • Monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Wooninrichting Van Kooten levert shutters voor ieder raam en voor iedere ruimte. Nieuwsgierig naar onze collectie shutters? Laat je inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen je graag om de juiste shutters op maat te vinden. Wij verwelkomen je graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.