Vinyl

Onderhoudsvrij vinyl koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal heeft een schitterende collectie vinyl in het assortiment. Vinyl vloeren zijn mooi, comfortabel en gemakkelijk in onderhoud. Vinyl is daarnaast veerkrachtig en duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Door het enorme aanbod in houtstructuur, tegelmotief of betonprint is er altijd wel een vinyl te vinden, dat past bij uw inrichting.

Onderhoud van vinyl

De vinyl vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Vinyl heeft een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Stofwissen en/of stofzuigen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken en ‘scherp’ vuil te verwijderen. Afhankelijk van het gebruik en de gewenste (zijdematte)glans kan het vloeroppervlak (dagelijks) worden gereinigd en/of extra beschermd met een van de vinyl reinigingsproducten. Bij regelmatig gebruik van bijvoorbeeld de onderhoudsproducten van Monel blijft het oorspronkelijke uiterlijk van uw vinyl vloer behouden.

Vinyl laten leggen

Wilt u uw vinyl vloer professioneel en deskundig laten leggen? Vraag nu naar de mogelijkheden van onze legservice. Voor een optimaal en strak resultaat is het mogelijk om de vloer eerst te laten egaliseren. Een vinyl vloer kan in de meeste gevallen rechtstreeks op de betonvloer gelegd worden, waardoor u geen ondervloer hoeft aan te schaffen. Bovendien is vinyl een duurzame vloer tegen een aantrekkelijke prijs.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt netjes achter gelaten;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie vinyl? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om het juiste vinyl te vinden. Wij verwelkomen u aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.