0318-514457

Tapijt Veenendaal

Een breed assortiment tapijt koop je bij Woninginrichting van Kooten in Veenendaal. Met tapijt haalt u warmte in huis. Het is de combinatie van kwaliteit, kleur en structuur wat tapijt zo bijzonder maakt. Tapijt heeft onder andere de volgende voordelen; het is behaaglijk, comfortabel, werkt warmte-isolerend, is geluiddempend, sfeervol, decoratief en het zorgt voor minder fijnstof in de lucht.

Breed assortiment tapijt in Veenendaal

Bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal bent u aan het goede adres voor alles soorten en maten tapijt. Met een enorm aanbod aan soorten tapijt is er voor iedere stijl iets te verkrijgen. Het tapijt wordt bij ons meestal gratis gelegd door professionele en ervaren stoffeerders.

Tapijt op de trap

Vloerbedekking wordt ook vaak toegepast bij trappen. Hierbij is het een mogelijkheid om de gehele trap bekleden, maar er zijn meerdere opties. U kunt bijvoorbeeld het stootbord een andere kleur geven dan de rest van de trap of kiezen voor bekleding van de zijkanten. Tevens kunnen wij van elk tapijt (indien geschikt voor de trap) doormiddel van festonneren, banderen of biesband een traploper maken. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor halve maantjes op de traptreden waarbij het tapijt wordt gebiesd. Het voordeel hiervan is dat u hetzelfde tapijt kunt laten doorlopen op de overloop.

Woninginrichting Van Kooten werkt met de volgende merken tapijten:

Desso, Parade, Bonaparte, Belakos, Ambiant, Interfloor, Jabo, Hamat, Nouwens Bogaers, van Besouw, Heuga en Tretford.

Onze service:

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.