Tapijt Veenendaal

Sfeervolle vloerbedekking, passend bij iedere woonstijl

Woninginrichting van Kooten in Veenendaal heeft een breed assortiment tapijt van hoge kwaliteit, passend bij iedere woonstijl. Met tapijt haal je warmte in huis. Het is de combinatie van kwaliteit, kleur en structuur wat tapijt zo bijzonder maakt. Tapijt heeft onder andere de volgende voordelen; het is behaaglijk, comfortabel, werkt warmte-isolerend, is geluiddempend, sfeervol, decoratief en het zorgt voor minder fijnstof in de lucht. 

 

Tapijt op de trap

Vloerbedekking wordt ook vaak toegepast op trappen. Ook kunt je het tapijt van de trap laten doorlopen op de overloop. Er zijn meerdere opties om de trap te bekleden. Je kunt bijvoorbeeld alleen de tredes of de tredes en het stootbord bekleden. Ook het bekleden van de zijkanten is mogelijk. Heb je liever een traploper of halve maantjes op uw trap? Doormiddel van festonneren, banderen of biesband behoort dat tot de mogelijkheden. 

Vloerbedekking: verrassend en veelzijdig

Vloerbedekking is zacht en heeft een warme uitstraling en is in allerlei soorten, kwaliteiten en kleuren. Dat is ook de reden waarom je vrijwel in elke ruimte de vloer zou kunnen voorzien van tapijt. Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal heeft diverse collecties vloerbedekking in het assortiment. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor zachte vloerbedekking voor een slaapkamer of een warme, neutrale tapijtvloer in de woonkamer en misschien zelfs een ruwe sisal vloerbedekking in de keuken. Elke ruimte kan zo zijn eigen sfeer krijgen.

Onze service in de regio Veenendaal:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze tapijtwinkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie tapijt? Laat je inspireren in onze winkel in Veenendaal. Onze interieurspecialisten helpen je graag om het juiste tapijt te vinden. Wij verwelkomen je graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Gewijzigde openingstijden

Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken