Tapijt

Sfeervol tapijt koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Woninginrichting van Kooten in Veenendaal heeft een breed assortiment tapijt van hoge kwaliteit, passend bij iedere woonstijl. Met tapijt haalt u warmte in huis. Het is de combinatie van kwaliteit, kleur en structuur wat tapijt zo bijzonder maakt. Tapijt heeft onder andere de volgende voordelen; het is behaaglijk, comfortabel, werkt warmte-isolerend, is geluiddempend, sfeervol, decoratief en het zorgt voor minder fijnstof in de lucht. 

 

Tapijt op de trap

Vloerbedekking wordt ook vaak toegepast op trappen. Ook kunt u het tapijt van de trap laten doorlopen op de overloop. Er zijn meerdere opties om de trap te bekleden. U kunt bijvoorbeeld alleen de tredes of  de tredes en het stootbord bekleden. Ook het bekleden van de zijkanten is mogelijk. Heeft u liever een traploper of halve maantjes op uw trap? Doormiddel van festonneren, banderen of biesband behoort dat tot de mogelijkheden. 

Onze service in de regio Veenendaal:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze tapijtwinkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie tapijt? Laat u inspireren in onze winkel in Veenendaal. Onze interieurspecialisten helpen u graag om het juiste tapijt te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.