Horizontale jaloezieën

Stijlvolle horizontale jaloezieën koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal
Wat zijn ze mooi: horizontale jaloezieën in aluminium en hout. In lamellen van 16, 25, 35, 50 of 65 of zelfs 70 mm. Met of zonder ladderband en in verschillende mooie kleuren en prints. Hout is warm en sfeervol en aluminium is stijlvol en vooral superpraktisch. De strakke banen van horizontale jaloezieën geven iedere ruimte in huis allure. Ze kleden een ruimte aan en zijn bovenal fijn te bedienen. Lichtinval, privacy en uitzicht regel je in een handomdraai.

Jaloezieën inmeten en ophangen

Bestelt u uw jaloezieën bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal? Wij komen graag bij u thuis om uw jaloezieën nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de jaloezieën perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouwjaloezieën bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie houten jaloezieën? Laat u inspireren in onze winkel in Veenendaal. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste houten jaloezieën te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.