Horizontale jaloezieën

Stijlvol, functioneel & strak
Wat zijn ze mooi: horizontale jaloezieën in aluminium en hout. In lamellen van 16, 25, 35, 50 of 65 of zelfs 70 mm. Met of zonder ladderband en in verschillende mooie kleuren en prints. Hout is warm en sfeervol en aluminium is stijlvol en vooral superpraktisch. De strakke banen van horizontale jaloezieën geven iedere ruimte in huis allure. Ze kleden een ruimte aan en zijn bovenal fijn te bedienen. Lichtinval, privacy en uitzicht regel je in een handomdraai.

Jaloezieën inmeten en ophangen

Bestelt u uw jaloezieën bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal? Wij komen graag bij u thuis om uw jaloezieën nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de jaloezieën perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouwjaloezieën bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie houten jaloezieën? Laat u inspireren in onze winkel in Veenendaal. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste houten jaloezieën te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL