Inbetweens / vitrage

Prachtige inbetweens en vitrage koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Vitrage is een geschikte oplossing voor veel type ramen. Het is een redelijke dunne, vaak soepele stof waar je goed doorheen kunt kijken en waardoor veel licht binnen komt.

Vitrage in talloze varianten verkrijgbaar

Een vitrage geeft een prachtige, rustige uitstraling aan uw interieur en kan een ruimte echt af maken. Ze zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en met verschillende structuren en wevingen. Vaak wordt vitrage gebruikt in combinatie met een vitrage, maar ook los is het een prachtige aankleding voor uw woning. Woninginrichting Van Kooten is de specialist in gordijnen in Veenendaal. Wij geven u graag advies.

Vitrage inmeten en ophangen

Bestelt u uw vitrage bij Woninginrichting Van Kooten? Wij komen graag bij u thuis om uw vitrage nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de vitrage perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie vitrage? Laat u inspireren in onze showroom. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste vitrage te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.