9.0
0318-514457

Vinyl

Woninginrichting Van Kooten heeft een schitterende collectie Novilon vinyl in het assortiment. Vinyl vloeren zijn mooi, gemakkelijk, comfortabel, duurzaam en makkelijk in onderhoud. Vinyl is daarnaast veerkrachtig en duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Door het enorme aanbod van motieven en kleuren is er altijd wel een vinyl dat bij u past. Houtstructuur, tegelmotief of een grintprint zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Deskundig vinyl laten leggen

Wilt u uw vinyl vloer professioneel en deskundig laten leggen? Vraag nu naar de mogelijkheden van onze legservice, die in de meeste gevallen gratis gelegd wordt. Daarnaast biedt Woninginrichting Van Kooten de mogelijkheid om uw vloer eerst te laten egaliseren voor een optimaal, strak resultaat.

Simpel en efficiënt onderhoud van een vinyl vloer

De vinyl vloeren zijn makkelijk in onderhoud. De vinyl vloeren hebben een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Stofwissen en/of stofzuigen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken en "scherp" vuil te verwijderen.

Afhankelijk van het gebruik en de gewenste (zijdemat)glans kan het vloeroppervlak (dagelijks) worden gereinigd en/of extra beschermd met een van de vinyl reinigingsproducten. Bij regelmatig gebruik van de Monel onderhoudsproducten blijft het oorspronkelijke uiterlijk van uw vinyl vloer behouden.

Goedkope vinyl vloer

Bent u op zoek naar een duurzame vloer tegen een aantrekkelijke prijs? Dan is een vinyl vloer de ideale vloer u. Een vinyl vloer kan in de meeste gevallen rechtstreeks op de betonvloer gelegd worden, waardoor u geen ondervloer hoeft aan te schaffen.

Merken vinyl vloeren

Bij Woninginrichting Van kooten vindt u de volgende merken vinyl: Novilon, Interfloor en Ambiant. Woninginrichting Van Kooten mag zich officieel Novilon Friend noemen.

Fotoimpressie Vinyl vloer

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*