PVC vloer met houtlook

Sfeervolle PVC vloeren koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

PVC stroken met een houtlook passen binnen ieder interieur. In tegenstelling tot een authentieke houten vloer is hij duurzaam, zeer slijtvast en makkelijk te onderhouden, terwijl hij er bijna net zo uitziet. Bij een aantal kwaliteiten is het zelfs mogelijk om de naden en noesten die er in de vloer zitten niet alleen te zien, maar ook te voelen. Dat maakt dat je nog meer de beleving krijgt van een houten vloer. En door de vele keuzemogelijkheden combineert hij uitstekend met alle woonstijlen.

 

PVC vloer ideaal bij vloerverwarming en -koeling

PVC vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. PVC vloeren zijn relatief dun en worden direct op de (geëgaliseerde) vloer gelijmd, waardoor de warmte of koeling sneller en gelijkmatiger wordt doorgegeven. Dit zorgt in de winter voor een behaaglijke warmte en zomers blijft het heerlijk koel . Heeft u nog geen vloerverwarming  in jouw bestaande woning, maar wil je dit wel? Naast het leveren en leggen van een duurzame PVC vloer, kunnen wij ook de aanleg van een vloerverwarming voor je regelen.

Een PVC vloer is een ‘stille’ vloer

Een “harde” vloer geeft relatief veel geluidsoverlast. Het geluid van tikkende hakken, schuivende stoelen en iets laten vallen op de vloer is goed te horen. PVC vloeren zijn minder hard dan bijvoorbeeld een parket of een tegelvloer en vangen geluiden veel beter op waardoor dit een stille vloer is. Omdat de vloer direct op de vlakke en gladde ondergrond wordt gelegd ontstaat er geen luchtlaagje en wordt ook het weerkaatsen van geluid voorkomen.

Makkelijk in onderhoud

PVC vloeren met de charme van echt hout of de stoere uitstraling van beton worden steeds vaker toegepast in het interieur. En dat is niet alleen omdat ze zo mooi zijn. Ze blijven ook mooi! Een groot voordeel is namelijk dat deze vloeren onderhoudsarm zijn. Het jaarlijks behandelen, schuren en oliën zoals bijvoorbeeld bij een houten vloer is verleden tijd. Als je hem regelmatig stofzuigt en dweilt ziet uw PVC vloer er het hele jaar door prachtig uit!

PVC vloer laten leggen

Voor een strak en mooi resultaat laat je het leggen van PVC vloeren in Veenendaal over aan de specialist. Een foutje is snel gemaakt en dat is zonde. Laat jouw PVC vloer leggen door Woninginrichting Van Kooten. Met jarenlange ervaring en oog voor detail zijn wij dé vakman op het gebied van PVC vloeren leggen. Kies voor kwaliteit en geniet optimaal van jouw nieuwe PVC vloer.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Een PVC vloer is duurzaam en is verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren en patronen. Ben jij ook op zoek naar een PVC vloer in Veenendaal? Kom dan eens langs bij Woninginrichting Van Kooten. Bij de keuze van jouw PVC vloer is de juiste uitstraling belangrijk. Wij adviseren jou graag, zodat jij jarenlang kunt genieten van jouw keuze!

WONINGINRICHTING WINKEL