0318-514457

PVC vloer met houtlook

Vloer met houtlook van PVC

PVC stroken met een hout-look passen binnen ieder interieur. Een duurzame en makkelijk te onderhouden vloer, die er net zo uitziet als een authentieke houten vloer. Met de vele mogelijkheden en kleuren die er zijn, is het een goed te combineren product. Door nieuwe ontwikkelingen zien PVC vloeren er steeds realistischer uit en bij een aantal kwaliteiten is het zelfs mogelijk om de naden en noesten in de vloer te zien en te voelen.

Onderhoudsvrij

De PVC vloer met de charme van echt hout wordt steeds vaker toegepast in het interieur. Een groot voordeel is dat deze vloeren werkelijk onderhoudsvrij zijn. Het jaarlijks behandelen, schuren en oliën van de houten vloer is verleden tijd. Dit scheelt dus veel energie en uitstellen. Uw vloer ziet er het hele jaar door prachtig uit!

Veel varianten

De PVC vloer met houtlook is verkrijgbaar in vele soorten, motieven en structuren. Een paar voorbeelden. Er zijn diverse looks verkrijgbaar, zoals een eikenhouten vloer of een bamboe vloer. Ook hierbinnen zit weer veel variatie in kleur en uitvoering. Er is werkelijk voor ieder interieur een passende PVC vloer met houtlook. 

De PVC vloeren specialist in regio Veenendaal, Ede en Rhenen

Een PVC vloer is duurzaam en is verkrijgbaar in een breed assortiment kleuren en patronen. Bent u ook op zoek naar een PVC vloer? Kom dan eens langs bij Woninginrichting Van Kooten. Bij de keuze van uw PVC vloer is de juiste uitstraling belangrijk. Wij adviseren u graag zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuze!

Woninginrichting Van Kooten werkt met de volgende merken PVC vloeren:

Therdex, Ambiant, Vivafloors en TFD.

Overzicht PVC vloeren

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.