Vloerkleden

Vloerkleden koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Een goed gekozen vloerkleed maakt uw vloer helemaal af en geeft een ruimte extra sfeer en warmte. Voor iedere smaak en stijl is er een passend karpet. Deze zijn verkrijgbaar in standaard maatvoeringen of worden voor u op maat gemaakt, zodat het precies naar wens is. Kies uit de standaard hoog- en laagpolige karpetten of uit onze collectie tapijten in effen kleuren of gemêleerde garens. Met een randafwerking naar keuze, bijvoorbeeld festonneren, banderen of met een biesband, maakt u het helemaal af.

Onze service bij vloerkleden:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt netjes achter gelaten;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel in Veenendaal voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie vloerkleden? Laat u inspireren in onze winkel in Veenendaal. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste vloerkleden te vinden. Wij verwelkomen u aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.