Plisségordijnen

Stijlvolle plisségordijnen koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Plisségordijnen hebben een decoratieve enkele gevouwen stof die je als een harmonica uit elkaar kunt trekken. Plisségordijn is verkrijgbaar in transparant of semi-transparante stoffen in verschillende kleuren en dessins. Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder raam. Van draai-kiepramen tot driehoeksramen, ronde ramen en serres. Functioneel en duurzaam, met alle voordelen van dien!

Plisségordijnen inmeten en op ophangen

Bestelt u uw plisségordijnen bij Woninginrichting Van Kooten? Wij komen graag bij u thuis om uw plisségordijnen nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de plisségordijnen perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouw plisségordijnen bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie plisségordijnen? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste plisségordijnen te vinden. Wij verwelkomen u aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.