Plisségordijnen

Stijlvolle plisségordijnen koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Plisségordijnen hebben een decoratieve enkele gevouwen stof die je als een harmonica uit elkaar kunt trekken. Plisségordijn is verkrijgbaar in transparant of semi-transparante stoffen in verschillende kleuren en dessins. Welke vorm raam je ook heeft, een plissé is de geschikte raamdecoratie voor ieder raam. Van draai-kiepramen tot driehoeksramen, ronde ramen en serres. Functioneel en duurzaam, met alle voordelen van dien!

Plisségordijnen inmeten en op ophangen

Bestelt u uw plisségordijnen bij Woninginrichting Van Kooten? Wij komen graag bij u thuis om uw plisségordijnen nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de plisségordijnen perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouw plisségordijnen bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie plisségordijnen? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste plisségordijnen te vinden. Wij verwelkomen u aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL