Overgordijnen

Sfeervolle overgordijnen koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Gordijnen zijn de sfeermakers in uw interieur. Ze geven warmte en huiselijkheid, daarom is de juiste stof en de juiste kleur van belang. Overgordijnen worden vaak om hun decoratieve functie gekozen, maar er is nog een aantal eigenschappen van belang. Overgordijnen kunnen een verduisterende- of brandwerende functie hebben, ze dempen geluid en verbeteren de akoestiek. Vooral in combinatie met een vitrage, geeft het overgordijn een ruimte een complete aankleding.

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal heeft een ruime stoffencollectie; van klassiek tot trendy en van eenvoudig tot zeer exclusief.

Overgordijnen inmeten en ophangen

Bestelt u uw overgordijnen bij Woninginrichting Van Kooten? Wij komen graag bij u thuis om uw overgordijnen nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de overgordijnen perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie overgordijnen? Laat u inspireren in onze showroom. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste overgordijnen te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL