Verticale jaloezieën

Stijlvolle verticale jaloezieën koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Denk jij bij verticale jaloezieën aan saai en oubollig? Vanaf nu niet meer. De gloednieuwe verticale jaloezieën zijn alles behalve dat. Ze zijn supermooi voor grote glaspartijen zoals schuifpuien en openslaande deuren en ook nog eens handig in gebruik.

Verticale jaloezieën inmeten en op ophangen

Bestelt u uw verticale jaloezieën bij Woninginrichting Van Kooten? Wij komen graag bij u thuis om uw verticale jaloezieën nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de jaloezieën perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouw verticale jaloezieën bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie verticale jaloezieën? Laat u inspireren in onze winkel. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juisteverticale jaloezieën te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Openingstijden

Vanwege de versoepelde coronamaatregelen is Woninginrichting Van Kooten weer open. We zijn blij je weer te zien en geven je graag woonadvies op maat.

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van uw wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en materiaalstalen mee van raambekleding en vloerbedekking, die u in uw woning kunt bekijken. Nadat u een keuze hebt gemaakt kan er worden ingemeten en ontvangt u een offerte.

Na uw akkoord wordt alles vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Op deze manier zorgen wij ervoor dat u ondanks de beperkingen toch van een nieuwe inrichting kunt gaan genieten. Vanzelfsprekend nemen wij alle Coronamaatregelen in acht.