Winkel Woninginrichting van Kooten

400m² aan tapijt, PVC vloeren, vinyl, gordijnen en raamdecoratie

Met de juiste woninginrichting maak je van je huis echt een thuis. Bij Woninginrichting Van Kooten vind je raamdecoratie op maat en diverse soorten vloeren. Bij ons vind je altijd een woninginrichting die past bij jouw wensen en interieur. Kom langs in onze woonwinkel in Veenendaal en laat je inspireren door ons uitgebreide aanbod. Of bekijk onze winkel nu online met onze virtuele tour!

Een groots effect met de perfecte raamdecoratie

Met onze hoogwaardige binnenzonwering houd je zon en warmte buiten. Je privacy blijft bovendien behouden. Raamdecoratie lijkt misschien slechts een detail in je interieur, maar vormt juist een belangrijk onderdeel van het geheel. Experimenteer met verschillende kleuren, materialen en printen totdat je de perfecte raamdecoratie vindt. In de collectie van Woninginrichting Van Kooten vind je diverse soorten raamdecoratie in Veenendaal op maat. Zo vind je altijd raambekleding die aansluit bij jouw persoonlijke voorkeur.

Uitgebreid assortiment met vloeren

Bij Woninginrichting Van Kooten vind je een groot assortiment met vloeren. Van PVC vloeren tot aan tapijt, laminaat, novilon en marmoleum: wij hebben voor ieder wat wils. Elke vloer heeft zijn eigen unieke eigenschappen en is leverbaar in verschillende kleuren en prints. Zo vind je bij ons altijd een vloer die perfect aansluit bij jouw woonstijl. Bezoek onze woonwinkel voor een persoonlijk advies.

Woonadvies op maat of aan huis 

Wij helpen jou graag bij het extra gezellig en stijlvol maken van je huis. Heb je vragen over onze vloeren en raamdecoratie? Kom dan langs in winkel. Ons deskundige team helpt je graag. Wij zijn geopend op maandagmiddag van 13.30 tot 17.30. Op dinsdag tot en met vrijdag zijn we geopend van 09.30 tot 17.30. Op zaterdag zijn we geopend op afspraak. Je kunt een afspraak maken voor een persoonlijk advies in onze winkel in Veenendaal of bij jou thuis.