Winkel Woninginrichting van Kooten

Onze winkel is vernieuwd!

Een nieuwe inrichting bij Woninginrichting Van Kooten vraagt gewoonlijk om een passende opening. Dit stond gepland voor vrijdag 9 oktober a.s. Vanwege verscherpte maatregelen rond Corona hebben we als team de feestelijke grote opening helaas afgelast. Toch willen we dit heugelijke feit met onze klanten delen. Dat doen we dus op een andere wijze. Allereerst kan iedereen hier alvast een sfeerimpressie van onze winkel bekijken.

Heel oktober feestmaand

In plaats van op een middag een drankje heffen, doen we dat gewoon de hele maand, want onze winkel is via de reguliere openingstijden gewoon te bezoeken. Kom dus gerust langs om onze nieuwe inrichting te komen bekijken en doe meteen inspiratie op via de net binnengekomen trends en collecties in woonstoffering. We hebben tot het einde van de maand een hapje en drankje klaar staan en voor onze klanten is er een leuke gevulde goodybag. Bovendien bieden allerlei spectaculaire acties in het kader van oktober = woonmaand.

Onze nieuwe winkel & Corona

Uiteraard doen we er alles aan om onze klanten zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen. Onze winkel met 400m2 oppervlak is ruim opgezet en voorzien van meerdere hoekjes om de producten in alle rust te bekijken en advies te krijgen. Bovendien dragen onze medewerkers een mondmasker tijdens adviesgesprek. Van onze bezoekers vragen we afstand te bewaren en bij klachten hun bezoek uit te stellen.

Bezoek onze vernieuwde winkel 

Nieuwsgierig naar onze winkel? Onze interieurspecialisten helpen u graag. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.