Winkel Woninginrichting van Kooten

400m² aan tapijt, PVC vloeren, vinyl, gordijnen en raamdecoratie

Een nieuwe inrichting bij Woninginrichting Van Kooten vraagt gewoonlijk om een passende opening. Dit stond gepland voor vrijdag 9 oktober a.s. Vanwege verscherpte maatregelen rond Corona hebben we als team de feestelijke grote opening helaas afgelast. Toch willen we dit heugelijke feit met onze klanten delen. Dat doen we dus op een andere wijze. Allereerst kan iedereen hier alvast een sfeerimpressie van onze winkel bekijken.

Heel oktober feestmaand

In plaats van op een middag een drankje heffen, doen we dat gewoon de hele maand, want onze winkel is via de reguliere openingstijden gewoon te bezoeken. Kom dus gerust langs om onze nieuwe inrichting te komen bekijken en doe meteen inspiratie op via de net binnengekomen trends en collecties in woonstoffering. We hebben tot het einde van de maand een hapje en drankje klaar staan en voor onze klanten is er een leuke gevulde goodybag. Bovendien bieden allerlei spectaculaire acties in het kader van oktober = woonmaand.

Onze nieuwe winkel & Corona

Uiteraard doen we er alles aan om onze klanten zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen. Onze winkel met 400m2 oppervlak is ruim opgezet en voorzien van meerdere hoekjes om de producten in alle rust te bekijken en advies te krijgen. Bovendien dragen onze medewerkers een mondmasker tijdens adviesgesprek. Van onze bezoekers vragen we afstand te bewaren en bij klachten hun bezoek uit te stellen.

Bezoek onze vernieuwde winkel 

Nieuwsgierig naar onze winkel? Onze interieurspecialisten helpen u graag. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

Gewijzigde openingstijden

Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken