Marmoleum

Marmoleum kopen bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Op zoek naar een strak afgewerkte vloer die ook nog eens duurzaam is? Kies dan bij Woninginrichting Van Kooten uit de grote collectie marmoleum vloeren. Marmoleum is een puur Nederlands product en te leveren in tientallen aansprekende kleuren en dessins. Behalve dat deze vloeren heerlijk warm en comfortabel aanvoelen, zijn ze ook nog eens makkelijk in onderhoud en zeer kras- en stootvast. 

Natuurproduct uit Nederland

Marmoleum van Forbo is een waar begrip in Nederland. Het is de merknaam voor linoleum. Al meer dan 100 jaar worden deze vloeren gemaakt dankzij een uniek recept met onder andere houtmeel, hars, lijnzaadolie, kalk, jute en ecologische pigmenten. Bijzonder is dat dit de vloer niet alleen zijn kenmerkende eigenschappen geeft, maar er ook voor zorgt dat hij volledig afbreekbaar is. Ook wordt hij Co2 neutraal geproduceerd.

Makkelijk in onderhoud

Praktisch aan marmoleum is dat het zowel als kamerbrede vloerbedekking als in tegels kan worden geleverd. Dat laatste zorgt ervoor dat het in allerlei patronen kan worden gelegd. Op die manier is er een unieke vloer samen te stellen. Verder is het onderhoud van marmoleum vrij simpel; met stofwissen en stofzuigen worden snel alle stofdeeltjes verwijderd en de vloer kan ook met een speciale finish extra worden behandeld zodat vuil zich nog minder snel hecht. Ook door periodieke natte reiniging blijft de fraaie uitstraling jarenlang behouden.

Marmoleum toepassen

Marmoleum vormt een mooie, gladde vloer en komt in vrijwel elk interieur prachtig tot zijn recht. Niet voor niets wordt het dan ook vaak in openbare gebouwen, winkels en restaurants toegepast. Ook kan marmoleum uitstekend worden gecombineerd met vloerverwarming. Behalve in de woonkamer, is marmoleum ook prima te leggen in de keuken, hal en slaapkamers.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie marmoleum? Laat u inspireren in onze showroom. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste marmoleumvloer te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.