Elektrische zonwering

Ervaar het gemakt van geautomatiseerde zonwering

Heeft u het gemak van elektrische raambediening al eens ervaren? Dit biedt veel voordelen voor in -en rondom huis. Met elektrische bediening kunt u verschillende soorten raamdecoratie tegelijk of apart van elkaar bedienen zonder dat u hiervoor hoeft op te staan!

Waarom kiezen voor elektrische raambediening?

Elektrische bediening zorgt voor veel extra wooncomfort. Zo kunt u met een zon- en temperatuursensor automatisch de temperatuur in huis op orde houden. Wanneer het te warm wordt op bijvoorbeeld de slaapkamer sluit de raamdecoratie vanzelf, zodat de temperatuur zal dalen door de isolerende werking. Natuurlijk biedt het veel gemak voor in huis of op kantoor. Moeilijk bereikbare plekken, zoals een dakraam of hooggelegen ramen, kunnen gemakkelijk worden geopend of gesloten met het indrukken van de knop.

Domotica-systeem; bedien uw raamdecoratie met tablet, smartphone of PC

Ook kan er gebruik worden gemaakt van een Domotica-systeem. Hiermee kan de raamdecoratie bediend worden via een smartphone, tablet of PC. Dit maakt het ook mogelijk om de raamdecoratie vanaf een andere plaats, zoals een vakantieadres, aan te sturen. Het huis lijkt zo altijd bewoond, wat een extra beveiliging is tegen inbrekers. Het systeem is gemakkelijk te installeren en te gebruiken via de speciale app die hiervoor is ontwikkeld. Standaard wordt de elektrische bediening van B&C uitgerust met een Somfy-motor. Deze kan ook worden gecombineerd met een ander Domotica-systeem. Verder is het ook mogelijk om de verlichting binnens- en buitenshuis op hetzelfde systeem aan te sluiten, zodat deze ook elektrisch kan worden bediend en u niet meerdere afstandsbedieningen nodig heeft.

Mogelijkheden van elektrische zonwering bekijken?

Woninginrichting van Kooten uit Veenendaal werkt met het merk Bece van B&C raamdecoratie. De elektrische raambediening kan worden toegepast bij: rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen, aluminium en houten jaloezieën, vouwgordijnen en gordijnen. Kom naar onze showroom voor advies en het bekijken van de mogelijkheden.

 

Elektrische zonwering in beeld

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.