9.1
0318-514457

Duo rolgordijnen

Lichtinval op maat

Het is wel duidelijk waarom duo-rolgordijnen zo populair zijn. Het is een win-win situatie: ze zijn functioneel mét een fraai uiterlijk. Het principe berust op afwisseling in het materiaal, een transparante en een niet-transparante baan. Doordat het gordijn dubbel hangt, kunt u de banen langs elkaar bewegen en het gordijn helemaal gesloten, half-doorlatend of op een stand daar tussenin positioneren. Hiermee kunt u de lichtinval van moment tot moment regelen.

Ruim assortiment duorolgordijnen

Woninginrichting van Kooten heeft een ruim assortiment duorolgordijnen. U kunt uw eigen unieke duo rolgordijn samenstellen door een keuze te maken uit de collectie stoffen. Er zijn vele dessins en kleuren om uit te kiezen.

Uitvoering  duorolgordijn

Ook zijn er verschillende keuzes om het duo rolgordijn te bedienen. De meest luxe manier is elektrische bediening, maar ook een koord of ketting werken zeer handig. Om het maatwerk helemaal compleet te maken, kunt u de profielen (die standaard wit zijn) zonder meerprijs in een andere kleur bestellen.

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Woninginrichting van Kooten is al meer dan 40 jaar de specialist in zonwering. Bezoek onze showroom aan de Patrimoniumstraat in Veenendaal voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-514457 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hiernaast getoonde reactieformulier.

Duo rolgordijnen in beeld

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring