9.0
0318-514457

Rolgordijnen specialst in Veenendaal

Het rolgordijn zorgt voor sfeer en wooncomfort in uw huis! Met een rolgordijn kunt u uw persoonlijke wensen laten spreken, met of zonder schulprand, bies, roede of ringen. U bepaalt zelf de uitvoering!

Natuurlijk hebben wij voor u de perfect donker makende rolgordijnen in vele kleuren, met dessin of in een uni kleur. Voor de schuine dakramen zoals bv Velux, hebben wij het perfect passende cassettesysteem met geleiders voor een 100% lichtdichte afsluiting.

Een nieuwe trend is het duorolgordijn genoemd. De naam zegt het al een beetje. Het duorolgordijn is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de duorolgordijnen op en neer te laten, kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Kortom, combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een rolgordijn. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt.

Bent u nieuwsgierig geworden naar al deze mooie rolgordijnen? Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal laat u graag de brede collectie en mogelijkheden zien.

Woninginrichting van Kooten uit Veenendaal verkoopt o.a. de volgende merken rolgordijnen: Bece, Lega, Luxaflex en Velux.

Foto-impressie rolgordijnen

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*