WONINGINRICHTING VAN KOOTEN VEENENDAAL

400m² aan tapijt, PVC vloeren, vinyl, gordijnen en raamdecoratie

Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal is gespecialiseerd in woninginrichting en interieuradvies. Voor onder andere PVC vloeren, vinyl, tapijt, laminaat, marmoleum, gordijnen, shutters, raamdecoratie en accessoires kun je terecht in onze winkel, alles op het gebied van woningstoffering kunt u bij ons vinden. Al ruim 40 jaar is Van Kooten een begrip in- en rondom Veenendaal. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en interesse in onze branche is Woninginrichting Van Kooten dé winkel voor deskundig advies.

Bezoek winkel

WONINGINRICHTINGTIPS, TRENDS EN ACTIES
Vernieuwde collectie aluminium jaloezieën!

Vernieuwde collectie aluminium jaloezieën!

Ze zijn super stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen kunnen ze helemaal naar wens worden samengesteld. De lamellen zijn leverbaar in In lamellen van 16, 25, 35 en 50 mm. De strakke banen van horizontale jaloezieën geven iedere ruimte in huis allure.
Bekijk meer
PVC collectie van VT wonen

PVC collectie van VT wonen

Aan de VTWonen PVC collectie zijn onlangs prachtige nieuwe dessins toegevoegd. Of je nu houdt van een meer klassieke vloer in visgraat of Hongaarse punt of gaat voor stoer en industrieel, hiertussen tref je prachtige PVC tegels in de nieuwste kleuren die helemaal bij je woonsmaak passen.

Bekijk meer