Vloeren in Veenendaal kopen

Gebruiksvriendelijke en sfeervolle vloeren

Op zoek naar de perfecte vloer voor je huis? In onze collectie heb je alle keuze in verschillende soorten vloeren, zoals sterke PVC-vloeren, onderhoudsvrije vinyl- en laminaatvloeren of duurzaam marmoleum. Ook kun je bij ons terecht voor sfeervol hoog- en laagpolig tapijt uit de nieuwste collecties van bekende topmerken. In onze uitgebreide showroom kun je al deze vloeren in verschillende kleuren en texturen komen bekijken.

Vinyl Veenendaal
Vinyl Veenendaal
PVC vloeren Veenendaal
PVC vloeren Veenendaal
Laminaat Veenendaal
Laminaat Veenendaal
Tapijt Veenendaal
Tapijt Veenendaal
Marmoleum Veenendaal
Marmoleum Veenendaal

Vloerenspecialist in Veenendaal

Een nieuwe vloer kopen doe je niet elke dag. Naast dat een nieuwe vloer een grote aankoop is, wil je lang kunnen genieten van jouw vloer. De vloer heeft bovendien een grote invloed op de uitstraling van uw huis. Het is daarom belangrijk dat u een weloverwogen keuze maakt. Kies voor een vloer die bij jouw interieur past en aan al jouw wensen en eisen voldoet. Je kunt bij ons rekenen op een uitstekende persoonlijke service. Van het uitkiezen van de vloer tot tips over het onderhoud van de vloer: wij zorgen voor persoonlijke aandacht en een goede begeleiding.

Onze handige legservice

Het leggen van een laminaatvloer is een klus die de meeste mensen zelf kunnen uitvoeren. Het leggen van bijvoorbeeld een parketvloer of PVC vloer in Veenendaal, is echter een klus voor een ervaren vakman. Zo weet u zeker dat de vloer netjes gelegd wordt. Bij Woninginrichting Van Kooten vloeren bent u aan het juiste adres voor een professionele legservice in de regio en omgeving. 

Klanttevredenheid van meer dan 95%

Bij Woninginrichting Van Kooten vloeren richten we ons op kwaliteit én het bieden van de beste service. Onze servicegerichtheid is terug te zien in ons klanttevredenheid percentage van meer dan 95% onder onze klanten.
Bekijk de beoordelingen

Ontdek onze vloeren in de winkel in Veenendaal

De beste manier om kennis te maken met ons en onze vloeren is door langs te komen in onze winkel. Laat je inspireren door de mogelijkheden of kom onze uitgebreide collectie met vloeren op uw gemak bekijken. Heb je een bepaalde kleur in gedachte? Of heb je specifieke wensen? Dan adviseren onze woonadviseurs je graag. Wij vertellen je meer over de verschillende soorten vloeren en welke vloer het beste bij jou en jouw woonstijl past. Je kunt bij ons ook stalen opvragen. Deze stalen kan je mee naar huis nemen om te kijken of de kleur en het design past bij jouw interieur. Wij verwelkomen je graag in onze winkel aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal!

Veelgestelde vragen

Welke vloer moet ik kiezen?

Het kiezen van de voor jou juiste vloer is afhankelijk van verschillende factoren. Populaire soorten vloeren zijn o.a. houten vloeren, PVC, laminaat en vinyl. Maar welke vloer moet je kiezen? Stel jezelf de vraag in welke ruimte de vloer komt te liggen. Moet het een sterke vloer worden met weinig onderhoud? Kies dan bijvoorbeeld voor PVC. Ook de ondergrond is belangrijk. Ligt er vloerverwarming? Dan is een houten vloer (parket) minder geschikt omdat dit kan uitzetten of krimpen i.v.m. de warmte. Denk ook goed na over de lichtinval de woning. Een vloer kan donkerder lijken wanneer deze in een ruimte ligt met weinig lichtinval.

Welke vloer is geschikt voor vloerverwarming?

De perfecte vloer voor vloerverwarming, is er een met een lage warmteweerstand. Dit houdt in dat de vloer de warmte goed door kan laten. Zo zijn laminaat en PVC vloeren erg geschikt met vloerverwarming. Een houten vloer kan gaan uitzetten of krimpen en is hiermee minder geschikt, echter kan het alsnog gecombineerd worden met vloerwarming wanneer het voldoet aan enkele voorwaarden.