Onze afspraakmogelijkheden

Private Shopping of advies aan huis

Met de nieuwe Corona maatregelen bieden we je nieuwe mogelijkheden. Je kunt met ons een afspraak maken voor advies in de winkel of bij jou thuis.

Private shopping

Wat onze klanten de afgelopen tijd als heel positief hebben ervaren is het werken op afspraak, zodat je zeker weet dat er voldoende tijd is om jou te helpen bij je keuze. Een extra stukje persoonlijke aandacht die wij onze klanten graag willen blijven geven en daarom hebben we hier de vrijdagavond (18.00-21.00 uur) en de zaterdag (9.30-17.00) voor gereserveerd. Wil je graag een nieuwe vloer, raamdecoratie of gordijnen? Of misschien wil je wel je hele huis aanpakken? Maak gewoon een afspraak met één van onze ervaren woonadviseurs.

Advies aan huis

Ook bieden bieden wij je woonadvies aan huis aan. Afhankelijk van wat je nodig hebt nemen wij telefonisch je wensen door of komen bij je thuis voor een intake. Onze  styliste werkt deze wensen uit in een advies en komt bij je langs met een aantal kleur- en materiaalstalen van raam-, vloer- en wandbekleding.  Vanzelfsprekend worden ook daarbij alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand. Inmeten (eventueel met het meenemen van een aantal stalen) en monteren doen we overigens ook nog, uiteraard ook op gepaste afstand.
Bel ons van maandag t/m vrijdag tijdens tussen 9.30 en 17.30 uur om je woonwensen door te nemen en een afspraak in te plannen. Wees er snel bij want onze agenda is gauw vol! 

Gewijzigde openingstijden

Let op: In De vakantieperiode week 28 t/m 34 - 2021 werken wij uitsluitend op afspraak!

Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken