Nieuwe vloeren geplaatst in appartement in Veenendaal

Onlangs mocht het team van Woninginrichting Van Kooten zowel een vinyl vloer als tapijt plaatsen in een appartement. Voor de slaapkamer had de klant Desso Shades tapijt uitgezocht, dit is een fraai tapijt dat opvalt door zijn zachte pool. In de overige kamers werd een bijpassende vinylvloer van Interfloor geplaatst. Deze heeft een stoere betonlook, voelt eveneens zacht aan de voeten en biedt daarbij veel praktische voordelen. Na het inmeten van alle maten in de woning kon het tapijt en vinyl al snel door ons worden geleverd.

Compleet ontzorgd

Om optimaal van een nieuwe vloerbedekking te kunnen genieten, bieden wij een vakkundige legservice, waarbij we onze klanten compleet ontzorgen. Onze stoffeerders haalden in dit appartement de oude vloerbedekking dan ook netjes weg en zorgden voor een vlakke ondervloer met geluiddempende eigenschappen. Vervolgens werd de nieuwe vloer vakkundig gelegd en netjes afgewerkt.

Bezoek onze showroom voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie vloeren? Laat u inspireren in onze showroom. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste vloer te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.