9.0
0318-514457

Tapijt Veenendaal

Vloerbedekking, tapijttegels en traplopers

Bent u op zoek naar iets bijzonders op de vloer, dan kunt u de keuze maken voor tapijt! Het is de combinatie van kwaliteit, kleur en structuur dat tapijt zo bijzonder maakt.

Tapijt heeft o.a. de volgende voordelen; behaaglijk, comfortabel, werkt warmte-isolerend, geluidsdempend, sfeervol, decoratief, verkrijgbaar in kamerbreed en tapijttegels.

Vloerbedekking kan ook worden toegepast op trappen, met fraaie decorranden kunt u een lopereffect creeren, of u kunt het stootbord een andere kleur geven dan het voetbord. Tevens kunnen wij van elk tapijt (indien geschikt voor de trap) doormiddel van festonneren een loper maken of halve maantjes op de traptreden waarbij het tapijt wordt omgebiesd. Voordeel hiervan is dat u bijv. hetzelfde tapijt als op uw overloop kunt gebruiken.

De traploper is terug van weggeweest en geeft een prachtige uitstraling aan uw trap. De trap bekleden met een traploper heeft een persoonlijke en smaakvolle wending aan uw interieur. Wij bieden u een brede collectie design en voor elke trap is er een passende loper te vinden.

Waarom tapijt van Woninginrichting Van Kooten?

Bij Woninginrichting Van Kooten bent u aan het goede adres voor alles soorten en maten tapijt. Met 6000 voorbeelden van tapijt in onze winkel hebben we voor ieder wat wils. Woninginrichting Van Kooten nodigt u graag uit om de mogelijkheden in onze winkel te bekijken. U zult verbaasd staan van onze brede aanbod en uiteenlopend prijsniveau!

Tapijt laten leggen

Heeft u tapijt uitgekozen bij Woninginrichting Van Kooten? Dan wordt het tapijt meestal gratis gelegd door professionele en ervaren stoffeerders.

Merken tapijt

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal verkoopt o.a. de volgende merken tapijten: Bonaparte, Desso, Parade, Ambiant, Interfloor, Yunieq, Tretford en Edel.

Om een indruk te krijgen van de diverse soorten en structuren tapijt, kunt u hiernaast een aantal soorten tapijt bekijken.