Visgraat PVC: de nieuwste vloerentrend

PVC voor het leggen van vloeren is ontzettend populair. Het geluiddempende materiaal voelt altijd warm aan en is zeer duurzaam. Daarom wordt het veel gebruikt op kantoren, maar ook in de woonkamer is een PVC vloer erg populair.. Het kan zelfs gebruikt worden in de badkamer en keuken, want PVC is vochtbestendig. Om het PVC een leuk uiterlijk te geven, zijn er allerlei houtdessins op het materiaal aangebracht. Het is bijna niet van echt te onderscheiden, waardoor het lijkt of u een mooie laminaat of parketvloer heeft liggen.

Trend: visgraat PVC

Een parketvloer of laminaatvloer wordt vaak in een visgraatpatroon gelegd. Dit heeft een speelse doch zeer chique uitstraling. Door de stroken PVC in een visgraat op de ondervloer te lijmen, ontstaat direct een luxe uitstraling. Wissel hierbij gerust af met kleuren, zodat u de donkere en lichtere stroken samen een natuurlijk lijnenspel vormen. Omdat de PVC stroken gemakkelijk op maat te snijden zijn, kunt u het patroon van muur tot muur en tot op de drempels van de deuren leggen.

Natuurlijk visgraat PVC

Om het lijnenspel een natuurlijke uitstraling van eikenhout te geven, kiest u voor twee dicht bij elkaar liggende kleuren. Wij adviseren u graag over welke kleuren er het beste bij elkaar én bij uw interieur passen.

Meer PVC vloeren inspiratie en advies in onze showroom

Woninginrichting van Kooten is al meer dan 40 jaar de specialist in zonwering. Bezoek onze showroom aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-514457 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hiernaast getoonde reactieformulier.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.