Marmoleum kopen

Marmoleum koop je bij Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal

Bent u op zoek naar een bijzondere vloer om bij u thuis of in een bedrijfspand te leggen? Linoleum, ofwel Marmoleum is een 100% natuurlijke -en veelzijdige vloer. Door de verschillende soorten die verkrijgbaar zijn, tegels, banen of stroken, is het gemakkelijk aan te passen op de ruimte en kan dit alles onderling gecombineerd worden.

Waarom kiezen voor Marmoleum?

In vergelijking met andere soorten vloerbedekking is Marmoleum een erg praktisch materiaal. Het is namelijk erg stevig, waardoor het vrijwel krasbestendig is en is goed bestand tegen intensief gebruikt. Dit maakt Marmoleum ook heel geschikt voor project gebruik. Verder heeft de vloer een antistatische werking waardoor er weinig vuil en stof op blijft liggen en het gemakkelijk is om deze schoon te houden. Dit is ook een groot voordeel met betrekking tot allergieën. Ondanks de koele uitstraling van de vloer voelt deze wel prettig aan, omdat het de warmte van de omgeving aanneemt. Marmoleum kan ook worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming door de rechtstreekse plaatsing op de dekvloer. Het mooie aan het Marmoleum is dat het bestaat uit 100% natuurlijke materialen, waardoor het een zeer duurzame en ecologisch verantwoorde vloer is. De vloeren zijn verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren, dessins en structuren elk met een eigen look.

Marmoleum Click

Een andere optie is Marmoleum Click. Dit heeft een zelfde legwijze als laminaat, waardoor het los gelegd kan worden. Bijvoorbeeld bij een verhuizing kan het worden meegenomen naar het nieuwe adres. De Click-tegels zijn beschikbaar in drie verschillende formaten en heeft een groot aanbod aan kleuren welke goed combineren met elkaar.

Advies op maat

Woninginrichting van Kooten uit Veenendaal verkoopt het merk Marmoleum van Forbo Flooring. Kom naar onze showroom voor advies en het bekijken van de mogelijkheden.

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.