Bio-weekmakers bij PVC

De vloer is de basis van ieder interieur. Een goede kleur, structuur en soort vloer is heel belangrijk voor de inrichting. Maar er zijn natuurlijk meer factoren die kunnen helpen bij het maken van de keuze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het milieu, want hoe worden die vloeren nu eigenlijk gemaakt?

Behoud van het milieu

Het behouden van het milieu en hier bewust mee omgaan is een punt waar we tegenwoordig veel mee bezig zijn. Schadelijke stoffen komen bij veel processen vrij, zo ook bij het maken van kunststof vloeren, zoals PVC. Om het kunststof elastisch te maken om het te kunnen verwerken, wordt er gebruik gemaakt van een ‘weekmaker’. Bij PVC is dit vaak de weekmaker ftlaat, welke een schadelijk effect zou kunnen hebben op de gezondheid en waarvan slechte stoffen in de ruimte terecht komen. De PVC vloeren van het merk Therdex zijn daarom ftlaatvrij. Dit doen ze door bio-weekmakers te gebruiken, welke onschadelijk zijn voor mensen en de omgeving. Bovendien zijn deze weekmakers biologisch afbreekbaar. Dit maakt het PVC van Therdex een mooi én ecologisch verantwoord product.

Bekijk het assortiment PVC vloeren in de winkel

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal verkoopt de PVC vloeren van Therdex. Kom naar de showroom voor meer informatie over de producten en om de verschillende kleuren te bekijken.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.