Raamdecoratie

Sfeervolle raamdecoratie koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Raamdecoratie zorgt voor een warme en stijlvolle aankleding van uw woning. Ze geven sfeer, uitstraling en warmte in huis. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen; vitrage, inbetweens, overgordijnen, verduisterende gordijnen of vouwgordijnen. Kom naar de winkel en laat u inspireren door de prachtige stoffen en het grote aanbod.

Veilig winkelen op afspraak

Door de versoepelde Coronamaatregelen mogen wij klanten in onze winkel op afspraak weer ontvangen. Maak minimaal 1 dag van te voren een afspraak en wij geven u graag advies op maat in onze winkel. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.