Raamdecoratie

Sfeervolle raamdecoratie koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal

Raamdecoratie zorgt voor een warme en stijlvolle aankleding van uw woning. Ze geven sfeer, uitstraling en warmte in huis. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen; vitrage, inbetweens, overgordijnen, verduisterende gordijnen of vouwgordijnen. Kom naar de winkel en laat u inspireren door de prachtige stoffen en het grote aanbod.

Openingstijden

Vanwege de versoepelde coronamaatregelen is Woninginrichting Van Kooten weer open. We zijn blij je weer te zien en geven je graag woonadvies op maat.

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van uw wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en materiaalstalen mee van raambekleding en vloerbedekking, die u in uw woning kunt bekijken. Nadat u een keuze hebt gemaakt kan er worden ingemeten en ontvangt u een offerte.

Na uw akkoord wordt alles vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Op deze manier zorgen wij ervoor dat u ondanks de beperkingen toch van een nieuwe inrichting kunt gaan genieten. Vanzelfsprekend nemen wij alle Coronamaatregelen in acht.