9.0
0318-514457
PVC vloeren zijn ijzerstrerk

PVC vloer specialist Veenendaal

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een PVC vloer. PVC stroken zijn gemakkelijk, duurzaam en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud, duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie en comfortabel dankzij de warme uitstraling.

Breed assortiment PVC vloeren

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal biedt u prachtige natuurlijke PVC dessins variërend in stijl. Deze zijn allemaal voorzien van een PU coating voor extra slijtvastheid. Hoogwaardige materialen en onze technische kennis zorgen voor vloeren waar u ook bij intensief gebruik jarenlang plezier van heeft.
Wij bieden meer dan 200 verschillende soorten PVC vloeren en hebben daarnaast verschillende series demovloeren in onze winkel liggen.

Wilt u uw vloer professioneel en deskundig laten leggen? Bij Woninginrichting Van Kooten wordt uw PVC vloer door vakmensen gelegd. De ondergrond wordt bij het verlijmbare PVC eerst geëgaliseerd, zodat de vloer vlak en spiegelglad is. Daarop komt een laagje lijm waarop de PVC stroken of tegels vast gewalst worden.

Deskundig een PVC vloer laten leggen

PVC vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Dit geeft een gelijkmatige en behaaglijke warmte door de gehele ruimte. PVC vloeren zijn relatief dun en worden direct op de (geëgaliseerde) vloer gelijmd, waardoor de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is. Heeft u nog geen vloerverwarming  in uw bestaande woning, maar wilt u dit wel? Naast het leveren en leggen van een duurzame PVC vloer, kunnen wij ook de vloerverwarming voor u regelen in samenwerking met JK Vloerverwarming.

Woninginrichting Van Kooten werkt met de volgende merken PVC vloeren:

Therdex, Ambiant, Vivafloors, Mflor en TFD.

Meer informatie

Kom voor meer informatie over onze producten en deskundig advies naar onze showroom.

Fotoimpressie PVC vloeren

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*