9.1
0318-514457
PVC vloeren zijn ijzerstrerk

PVC vloer specialist Veenendaal

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een PVC vloer. PVC stroken zijn gemakkelijk, duurzaam en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud, duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie en comfortabel dankzij de warme uitstraling.

Breed assortiment PVC vloeren

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal biedt u prachtige natuurlijke PVC dessins variërend in stijl. Deze zijn allemaal voorzien van een PU coating voor extra slijtvastheid. Hoogwaardige materialen en onze technische kennis zorgen voor vloeren waar u ook bij intensief gebruik jarenlang plezier van heeft.
Wij bieden meer dan 200 verschillende soorten PVC vloeren en hebben daarnaast verschillende series demovloeren in onze winkel liggen.

Vloerverwarming en PVC vloeren

PVC vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling. Dit geeft een gelijkmatige en behaaglijke warmte door de gehele ruimte. PVC vloeren zijn relatief dun en worden direct op de (geëgaliseerde) vloer gelijmd, waardoor de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is. Heeft u nog geen vloerverwarming  in uw bestaande woning, maar wilt u dit wel? Naast het leveren en leggen van een duurzame PVC vloer, kunnen wij ook de vloerverwarming voor u regelen in samenwerking met JK Vloerverwarming.

Onze service

Woninginrichting Van Kooten werkt met de volgende merken PVC vloeren:

Therdex, Ambiant, Vivafloors, Mflor en TFD.

Meer informatie

Kom voor meer informatie over onze producten en deskundig advies naar onze showroom.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.