PVC vloeren zijn ijzerstrerk

PVC vloer specialist Veenendaal

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van een PVC vloer. PVC vinylstroken zijn gemakkelijk duurzaam en mooi. Gemakkelijk dankzij het eenvoudige onderhoud, Duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Comfortabel dankzij de warme uitstraling.

Breed assortiment PVC vloeren

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal biedt u prachtige natuurlijke PVC dessins variërend van hout en marmer. Zo hebben wij de marmeren steen serie, de embossed hout serie. Deze zijn allemaal voorzien van een PU coating voor extra slijtvastheid. Hoogwaardige materialen en onze technische kennis zorgen voor vloeren waar u ook bij intensief gebruik jarenlang plezier van heeft.
Wij bieden meer dan 200 verschillende soorten PVC vloeren en hebben daarnaast 10 verschillende series demovloeren in onze winkel. Om een impressie te krijgen welke soorten PVC vloeren er verkrijgbaar zijn bij Woninginrichting Van Kooten kunt u terecht aan de rechterkant van deze pagina.

Deskundig een PVC vloer laten leggen

Wilt u uw vinyl vloer professioneel en deskundig laten leggen? Bij Woningnrichting Van Kooten wordt u PVC vloer door vakmensen gelegd. Eventueel wordt u ondervloer eerst geegaliseerd, zodat u PVC vloer wordt gelegd op een strakke ondervloer

PVC vloeren zijn ideaal in combinatie met vloerverwarming en vloer koeling. PVC vloeren in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling hebben grote voordelen. Het geeft een gelijkmatige en behaaglijke warmte. PVC vloeren zijn relatief dun, waardoor de temperatuur sneller en nauwkeuriger te regelen is. Naast het leveren en leggen van een duurzame PVC vloer, kunnen wij ook de vloerverwarming voor u verzorgen. Bezoek onze showroom voor een deskundig advies.

Merken PVC vloeren

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal verkoopt o.a. de volgende merken PVC stroken: Viva floors, Therdex, Mflor, Ambiant, Novilon en TFD.

Fotoimpressie PVC vloeren

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*