9.0
0318-514457

PVC vloer Ambiant Robusto

Woninginrichting van Kooten is dealer van het A-merk Ambiant. Een merk dat erg geliefd is bij architecten en projectinrichters en dat wij ook graag aanraden bij u als consument. De Ambiant Robusto collectie heeft een slijtlaag van 0.55 mm dit in combinatie met een PU toplaag zorgt voor een sterke vloer.

Een unieke PVC vloer

De Giganto pvc vloer is een pvc plank van Ambiant die zich kenmerkt door een prachtige houten look met een matte uitstraling. Door de breedte van uw pvc strook krijgt uw woning een rustieke uitstraling. Deze serie is ook zeer geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling.

Ambiant Robusto in diverse kleuren leverbaar

De Ambiant Giganto pvc vloeren zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: licht grijs, warm bruin, naturel en smokey.

De PVC vloeren specialist in regio Veenendaal

Bent u ook op zoek naar een PVC vloer of wilt u meer informatie over de Ambiant Robusto PVC vloeren? Kom dan eens langs bij Woninginrichting Van Kooten. Bij de keuze van uw PVC vloer is de juiste uitstraling belangrijk. In onze showroom hebben wij 10 grote showvloeren met legvoorbeelden. Wij adviseren u graag zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuze!

Overzicht PVC vloeren

 

Overzicht Ambiant PVC vloeren

Ambiant Robusto

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.