9.0
0318-514457

PVC vloer Ambiant Concrete

Woninginrichting van Kooten is dealer van het A-merk Ambiant. Een merk dat erg geliefd is bij architecten en projectinrichters en dat wij ook graag aanraden bij u als consument. De PVC vloer van van Ambiant Concrete zijn bijzonder sterk, vlak en vormvast en hierdoor ideale vloeren voor ruimtes die intensief gebruikt worden. Zoals de woonkamer en keuken.

Een unieke PVC vloer

DeConcrete pvc vloer is een pvc tegel van Ambiant die zich kenmerkt door een prachtige beton look tegel met een matte uitstraling. De PVC strook is voorzien van een 4-V groef. De Ambiant Concrete is een pvc tegel en is verkrijgbaar in 2 maten, namelijk 91x91 en 91x45,5cm.

Ambiant Concrete in diverse kleuren leverbaar

De Ambiant Concrete pvc vloeren zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Antraciet, Bleu/Grey, Mid-Grey en Off-Grey.

De PVC vloeren specialist in regio Veenendaal

Bent u ook op zoek naar een tegellook PVC vloer of wilt u meer informatie over de Ambiant Concrete PVC vloeren? Kom dan eens langs bij Woninginrichting Van Kooten. Bij de keuze van uw PVC vloer is de juiste uitstraling belangrijk. In onze showroom hebben wij 10 grote showvloeren met legvoorbeelden. Wij adviseren u graag zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuze!

Overzicht PVC vloeren

 

Overzicht Ambiant PVC vloeren

Ambiant Concrete

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.