9.0
0318-514457

PVC Estilo

Woninginrichting van Kooten is dealer van het A-merk Ambiant. Een merk dat erg geliefd is bij architecten en projectinrichters en dat wij ook graag aanraden bij u als consument. PVC vloer Ambiant Estilo XL PVC vloeren bestaan uit lange en brede stroken van 149,8cm lang en 24,6cm breed en 2.5mm dik.De Ambiant Estilo XL PVC stroken zijn uitgevoerd met een v-groef rondom de panelen en hebben een slijtlaag van 0.55mm dikte

Een unieke vloer

De Ambiant Estilo collectie heeft prachtige designs en kleurstelling. Ze geven uw vloer een uniek karakter, doordat de prints geen regelmatig terugkerend patroon vertonen. Door het grote aantal verschillende PVC stroken en door de afwisseling in het leggen, ontstaat een prachtig natuurlijk ogend geheel. Het resultaat: een vloer waarvan geen vierkante meter hetzelfde is!

Ambiant Estilo in diverse kleuren leverbaar

De Amazon collectie is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren: Light Beige, Light Brown, Dark Brown en Light Grey.

De PVC vloeren specialist in regio Veenendaal

Bent u ook op zoek naar een PVC vloer of wilt u meer informatie over de Ambiant PVC vloeren? Kom dan eens langs bij Woninginrichting Van Kooten. Bij de keuze van uw PVC vloer is de juiste uitstraling belangrijk. In onze showroom hebben wij 10 grote showvloeren met legvoorbeelden. Wij adviseren u graag zodat u jarenlang kunt genieten van uw keuze!

 

Overzicht PVC vloeren

 

Overzicht Ambiant PVC vloeren

Ambiant Estilo

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.