Marmoleum

Linoleum, ofwel Marmoleum is een 100% natuurlijke en veelzijdige vloer. Door de verschillende soorten die verkrijgbaar zijn, tegels of banen, is het gemakkelijk aan te passen op de ruimte en kan dit alles onderling gecombineerd worden.

Vloeren voor intensief gebruik

Marmoleum is erg stevig, waardoor het behoorlijk krasbestendig is en goed bestand is tegen intensief gebruik. Dit maakt Marmoleum ook heel geschikt voor projectgebruik. Verder heeft de vloer een antistatische werking waardoor er weinig vuil en stof op blijft liggen en het gemakkelijk is om deze schoon te houden. Dit is ook een groot voordeel met betrekking tot allergieën. Ondanks de koele uitstraling van de vloer voelt deze wel prettig aan, omdat het de warmte van de omgeving aanneemt. Marmoleum kan ook worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming door de rechtstreekse plaatsing op een geëgaliseerde vloer.

Natuurlijke materialen

Het mooie aan Marmoleum is dat het bestaat uit 100% natuurlijke materialen, waardoor het een zeer duurzame en ecologisch verantwoorde vloer is. De vloeren zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en structuren elk met een eigen look.

Meer informatie?

Kom voor meer informatie over onze producten en deskundig advies naar onze showroom.

Woninginrichting Van Kooten werkt met het volgende merk marmoleum:

Onze service:

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.