James schoonmaakproducten

Specialist in vlekverwijdering

James schoonmaakproducten voor vloeren zijn speciaal ontwikkeld om in elke situatie de helpende hand te bieden. Dankzij het uitgebreide onderzoek in het laboratorium én samenwerking met diverse fabrikanten, kan James schoonmaakproducten voor elke vloer een passend schoonmaakmiddel bieden. Woninginrichting Van Kooten heeft een diverse producten van James in haar assortiment. Hieronder lichten we onze meest verkochte producten graag aan u uit.

Starterset Hard Floors

Onze James Starterset Hard Floors is speciaal ontworpen voor het in gebruik nemen van een nieuwe, harde vloer. Met de handige set verwijdert u hardnekkige vlekken, zoals opgedroogde muurverf en lijmresten. Daarnaast is het schoonmaakmiddel geschikt voor de eerste grondige reiniging en dagelijks onderhoud van de vloer.

Basisreiniger

De James Basisreiniger is geschikt voor de eerste reiniging bij oplevering en het twee keer per jaar grondig reinigen van de vloer. Met de basisreiniger beschikt u vanaf de eerste dag over een mooie, schone vloer. Door de Basisreiniger periodiek te gebruiken houdt de vloer bovendien in perfecte staat én kunt u diverse klachten (zoals strepen of vlekken) oplossen.

Zijdemat en Extra Mat

De James Zijdemat en Extra Mat zorgt voor een extra beschermlaag en verlenging van de levensduur. U gebruikt het schoonmaakmiddel direct na de oplevering of als de vloer beschadigd is. Ook als de vloer te mat of te glanzend is of als er een klein glansverschil in de vloer zit lost u dit op met het schoonmaakmiddel.

Vloerreiniger Schoon & Snel Droog

De James Vloerreiniger Schoon & Snel droog is geschikt voor elke vloer, droogt snel, ruikt heerlijk en verandert het uiterlijk en de laagopbouw van de vloer niet. Ook laat het schoonmaakmiddel (zelfs bij overdoseren) geen residu achter.

Vloerreiniger Beschermt & Herstelt

Met de James Vloerreiniger Beschermt & Herstelt verwijdert u oppervlakkige krasjes tijdens het dweilen. Dit is ideaal als een polish niet mogelijk is. Houd er rekening mee dat het schoonmaakmiddel een droogtijd van ongeveer 45 minuten heeft. Betreed de vloer gedurende deze tijd niet. Stap na het leeg dweilen van deze fles met vloerreiniger over op Schoon & Snel Droog.

Remover

Met de James Remover verwijdert u veilig en zonder de vloer te beschadigen hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld viltstift, verf, nagellak of lijm. Gebruik hiervoor nooit huismiddeltjes, deze kunnen een doffe plek op de vloer achterlaten.

James vlekkenwijzer

James is de expert in het onderhouden, schoonmaak en verwijderen van vlekken van uw vloer. Danzij ons jarenlange onderzoek weten wij als geen ander oplossingen op maat te bedenken voor ieder probleem én ieder type vloer. Met onze vlekken zoekmachine kunt u uw vlek vinden en direct onze oplossingen en adviezen bekijken.
Bekijk meer

Persoonlijk onderhoudsadvies

Wilt u graag een onderhoudsadvies op maat ontvangen? Passend bij uw probleem of het type vloer dat in uw woning ligt? Vraag dan een persoonlijk onderhoudsadvies aan bij James. James helpt u graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw vloer. Al onze oplossingen zijn daadwerkelijk getest én goedgekeurd door ons team met experts en fabrikanten.

Ons onderhoudsadvies is volledig gratis online te downloaden. Klik op onderstaande link als u binnen een minuut een persoonlijk advies voor uw vloer en thuissituatie wilt ontvangen.

James onderhoudsadvies