Houten jaloezieën

Sfeer in uw huis met houten jaloezieën!

Raambekleding is bij uitstek de manier om op een eenvoudige wijze meer sfeer in huis te creëren. Houten jaloezieën nemen weinig ruimte in en ze lenen zich uitstekend om uw interieur een warme en moderne uitstraling te geven. Met houten jaloezieën kunt u heel precies de lichtinval bepalen om de juiste sfeer te creëren. 

Breed assortiment houten jaloezieën

In het assortiment van Woninginrichting van Kooten vindt u allerlei varianten, die aansluiten bij de laatste interieurtrends. Zo kunt kiezen uit Basswood in glans, mat glans, hoogglans, gelamineerd en hoogglans gelamineerd. Met de opties bamboo en exotic wood krijgt u een mooi exotisch en natuurlijk effect. In deze laatste lijn zijn de unieke details van het hout nog zichtbaar.

Uitvoering  houten jaloezieën

De houten jaloezieën zijn leverbaar in diverse lamelbreedtes.  Door ladderbanden toe te voegen aan uw houten jaloezieën, creëert u een extra accent. De houten jaloezieën worden uitgevoerd met bedieningskoorden, maar kunnen ook met elektrische bediening worden geleverd. Het is tevens mogelijk om de houten jaloezieën te voorzien van een spandraad, dit is erg handig voor op deuren, draai- en kieperen. Door de beperkte breedte kan een horizontale jaloezie makkelijk in of op de glaslat van een raam worden geplaatst. De spandraad zorgt dat de jaloezie strak en evenwijdig met het raam hangt als deze open, op “kiep” staat. Voorkomt ook het slaan van de jaloezie tegen een open draaiende deur.

Meer inspiratie en advies in onze showroom

Woninginrichting van Kooten is al meer dan 40 jaar de specialist in zonwering. Bezoek onze showroom aan de Patrimoniumstraat in Veenendaal voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-514457 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hiernaast getoonde reactieformulier.


Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.