9.1
0318-514457

Zonwering

Een complete zonwering collectie van uitsluitend A-merken

Een leefbare woning heeft sfeer en wooncomfort. Daar draagt zonwering ook zeker aan toe. Felle zonnestralen houdt u hartje zomer het liefste tegen, maar in de herfst zijn die zonnestralen meer dan welkom. Met zonwering creëert u tevens meer sfeer in huis en geeft u uw woning een prachtige uitstraling.

Zonwering is verkrijgbaar in diverse soorten en voor ieders smaak. Heeft u een landelijk en romantisch interieur? Pliségordijnen en lamelgordijnen passen hier perfect bij. Houdt u juist van strak en modern? Kies dan voor jaloezieën of rolgordijnen.

Wij bieden de volgende soorten zonwering:

Zonwering inmeten en plaatsen

Kiest u voor zonwering van Woninginrichting Van Kooten? Wij komen graag bij u thuis om de zonwering nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het plaatsen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de zonwering perfect is geplaatst en een eyecatcher is in uw woning.

Zonwering advies in onze showroom in Veenendaal

Woninginrichting Van Kooten is meer dan 30 jaar de specialist in zonwering. Bezoek onze showrooms voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318 514 457 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het getoonde reactieformulier. Ook kunnen we een afspraak maken op locatie, voor een persoonlijk en gericht advies.

Neem contact met ons op

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Bericht*

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring