PVC vloeren zijn hot!

Vloeren van PVC zijn hot tegenwoordig, en dat is ook geen wonder. De pvc vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende, stijlvolle designs en zijn ook nog eens gemakkelijk te onderhouden. Wie erover denkt een nieuwe vloer aan te schaffen, zou zeker de PVC vloer in overweging moeten nemen!

PVC vloeren heeft vele voordelen

Ten eerste kunt u kiezen voor designs, die lijken op natuurlijke vloeren, zoals hout, leisteen of klassieke steen, zonder de nadelen die deze vloeren hebben. Denk aan koude voeten, gehorigheid en het vele onderhoud dat ze nodig hebben. Al deze nadelen heeft de PVC vloer niet! Deze vloer is daarbij juist zeer onderhoudsvriendelijk: met een dweil of stofzuiger is hij zo weer schoon. Hij is tevens geschikt voor vloerverwarming en verder is de PVC vloer ook zeer duurzaam, u zult geen last hebben van splinters of barsten. En dat maakt de vloer ook zeer veelzijdig: ze kunnen gebruikt worden in de thuissituatie, waar ze elke ruimte een sfeervolle en warme uitstraling geven, maar ze zijn ook geschikt voor ziekenhuizen, kantoren of hotels. Deze vloeren kunnen een zeer zware belasting verdragen.

Het zal duidelijk zijn: de PVC vloer kent vele voordelen. Kies je voor een PVC vloer, dan kies je voor duurzaamheid, veelzijdigheid en gemak!

PVC vloeren inspiratie en advies in onze showroom

Woninginrichting van Kooten is al meer dan 40 jaar de specialist in zonwering. Bezoek onze showroom aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal voor meer inspiratie en deskundig advies. Bel 0318-514457 voor meer informatie of stel uw vraag direct via het hiernaast getoonde reactieformulier.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.