9.0 / 135 beoordelingen
0318-514457

Vinyl

Woninginrichting Van Kooten heeft een schitterende collectie vinyl in het assortiment. Vinyl vloeren zijn mooi, comfortabel, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud. Vinyl is daarnaast veerkrachtig en duurzaam dankzij de sterke toplaag en constructie. Door het enorme aanbod van motieven en kleuren is er altijd wel een vinyl dat past bij uw inrichting. Houtstructuur, tegelmotief of een betonprint zijn bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Onderhoud van vinyl

De vinyl vloeren zijn makkelijk in onderhoud. Vinyl heeft een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Stofwissen en/of stofzuigen is een snelle en eenvoudige manier om de vloer stofvrij te maken en ‘scherp’ vuil te verwijderen. Afhankelijk van het gebruik en de gewenste (zijdematte)glans kan het vloeroppervlak (dagelijks) worden gereinigd en/of extra beschermd met een van de vinyl reinigingsproducten. Bij regelmatig gebruik van bijvoorbeeld de onderhoudsproducten van Monel blijft het oorspronkelijke uiterlijk van uw vinyl vloer behouden.

Vinyl laten leggen

Wilt u uw vinyl vloer professioneel en deskundig laten leggen? Vraag nu naar de mogelijkheden van onze legservice. Voor een optimaal en strak resultaat is het mogelijk om de vloer eerst te laten egaliseren. Een vinyl vloer kan in de meeste gevallen rechtstreeks op de betonvloer gelegd worden, waardoor u geen ondervloer hoeft aan te schaffen. Bovendien is vinyl een duurzame vloer tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer informatie?

Kom voor meer informatie over onze producten en deskundig advies naar onze showroom.

Woninginrichting Van Kooten werkt met de volgende merken vinyl:

Novilon (Forbo), Interfloor, Ambiant en Headlam.

Onze service:

 

Fotoimpressie Vinyl vloer

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.