Schoon- en droogloopmatten

U heeft een mooie nieuwe vloer uitgekozen voor uw woning. Deze wilt u natuurlijk zo lang mogelijk onbeschadigd en netjes houden. Wat vaak wordt vergeten, maar hier wel aan bijdraagt, is een goede schoon- en droogloopmat bij de deur.

Het belang van een deurmat

Ongemerkt wordt er altijd zand, kleine steentjes of viezigheid van onder de schoenen mee naar binnen genomen. Dit werkt als schuurpapier op de vloer en kan daardoor snel zorgen voor krassen in de vloer. Het is daarom altijd belangrijk om een goede schoon- droogloopmat bij de deur te leggen. Deze neemt een groot deel van het losse vuil en vocht op. Een schoon- en droogloopmat draagt hierdoor sterk bij aan het behoud van uw vloer.

Maten, kleuren en mogelijkheden

Er zijn veel verschillende kleuren en uitvoeringen matten mogelijk. Er zijn matten die alleen drogen, maar het beste is een mat die ook grove haren heeft die het vuil verwijderen. Verder is het ook een optie om een (extra) mat buiten voor de deur te leggen om het ergste vuil en vocht op te nemen. De matten zijn daarbij niet alleen in standaard maten verkrijgbaar, ze kunnen ook in de gewenste maat worden besteld. Bij een PVC vloer is het mooi om de mat te integreren, zodat alles op dezelfde hoogte doorloopt. Natuurlijk zijn de deurmatten in allerlei kleuren te verkrijgen en kunt u de kleur afstemmen op uw vloer en inrichting.

Bekijk de soorten

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal verkoopt schoon- en droogloopmatten van de merken Coral, Hamat en Ambiant. Bekijk de verschillende soorten in de winkel of neem stalen mee naar huis om te vergelijken.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.