Raamdecoratie kopen in Veenendaal

Top 5 raamdecoratie

Raamdecoratie is niet alleen praktisch, het bepaalt ook voor een belangrijk deel de sfeer in huis. Tegenwoordig is er ontzettend veel keuze aan producten die ieder op een andere wijze het licht temperen of helemaal tegenhouden. Denk bijvoorbeeld aan moderne brede jaloezieën, semi-transparante rolgordijnen of de bekende klassieke overgordijnen. Maar hoe bepaal je welke raambekleding het beste bij je woon- of slaapkamer past? Welke producten filteren fraai het licht? En hoe creëer je juist veel sfeer en privacy in de ruimte? Wij laten dat graag zien aan de hand van onze top vijf van raamdecoratie producten.

1. Dupligordijnen

Een dupligordijn is een trendy product welke je tegenwoordig in veel huishoudens tegenkomt. Het grote voordeel van een dupligordijn is dat deze in ieder type raam past. Het is ook mogelijk om een ingespannen variant te nemen, zodat het bij een deur of draai -kiepraam kan worden gebruikt. Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden in kleuren en dessins. De dubbele stoflaag van het dupligordijn zorgt ervoor dat deze extra isolatie biedt door de stilstaande luchtlaag. Meer over dupligordijnen.

2. Duo rolgordijnen

Een populair product is het duo rolgordijn. Deze bestaat uit banen van een transparante en een dichte stof die langs elkaar heen lopen. Het is dus mogelijk om het duo rolgordijn te openen en te sluiten om de lichtinval te bepalen. Dit product is zowel sfeervol door de kleurmogelijkheden als handig in gebruik, omdat de gewenste lichtwering en privacy volledig kunnen worden geregeld. Meer over duo rolgordijnen.

3. Jaloezieën

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in twee soorten materialen: aluminium en hout. Hout geeft een warme en natuurlijke sfeer en aluminium heeft een meer strakke en industriële look. Door deze opties past de jaloezie bij alle soorten stijlen en inrichtingen. Licht kan gemakkelijk gefilterd worden door de lamellen van de jaloezie te kantelen of de jaloezie omhoog te zetten. Meer over houten jaloezieën.

4. Vouwgordijnen

Voor een warme en landelijke uitstraling in huis zijn vouwgordijnen een goede keuze. Vouwgordijnen worden gemaakt van (gordijn)stof en hebben daardoor een zeer groot aanbod in kleur en patronen. Een ander voordeel van een vouwgordijn is dat deze geluiddempend werkt, wat handig is wanneer er tegels op de vloer liggen of de muren gestukt zijn. Meer over vouwgordijnen.

5. Rolgordijnen

Een tijdloos en eenvoudig product is het rolgordijn. Wat leuk is hieraan, is dat er een zeer ruim aanbod is aan stofsoorten en dessins. Het is ook mogelijk om zelf een onderlat, stiksel of schulprand toe te voegen, zodat het geheel kan worden aangepast op uw stijl en inrichting. Rolgordijnen zijn ook zeer geschikt voor in slaapkamers, hiervoor kan een verduisterende stof worden gebruikt. Meer over rolgordijnen.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.