AirMaster tapijt

Een bijzonder soort tapijt is de ‘AirMaster’. Dit tapijt verbetert de luchtkwaliteit aanzienlijk en zorgt hiermee voor een gezondere lucht. Gemiddeld brengen we 90% van onze tijd binnen door en het is daarom belangrijk om gezonde lucht in te kunnen ademen.

Voordelen van AirMaster tapijt

AirMaster tapijt zorgt ervoor dat stofdeeltjes beter worden vastgehouden in het garen dan bij andere vloeren. Dwarrelend stof wordt in hoeveelheid verminderd, zodat er minder fijnstof in de lucht blijft hangen wat anders kan worden ingeademd. Door dit effect wordt de binnen lucht een stuk gezonder. Vooral voor mensen met bijvoorbeeld allergieën of astma biedt dit tapijt een uitkomst.

Het kleurenpalet

Bovendien is het AirMaster tapijt kwalitatief goed, omdat het gemaakt is van een stevig garen. Het is een lussenpool tapijt met een stoere en natuurlijke uitstraling, geheel volgens de laatste trends. De AirMaster is verkrijgbaar in een ruim aanbod aan tijdloze kleuren, welke goed gecombineerd kunnen worden bij iedere stijl. Het is bij ons ook altijd mogelijk om tapijtstalen even mee naar huis te nemen of om een knipstaal aan te vragen van een bepaalde kleur. Zo kunt u rustig op uw gemak kijken of dit de juiste kleur is voor bij uw inrichting.

Bekijk het in de winkel

Woninginrichting Van Kooten uit Veenendaal verkoopt dit tapijt van het merk Desso. Kom naar de showroom voor meer informatie over dit product en om de verschillende kleuren te bekijken.

 

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.