Referenties

Claire zegt:
Er word meegedacht en eerlijk en goed geadviseerd! Fantastische kwaliteit is wat er geleverd word! Nu ligt er in mijn nieuwe appartement een mooie basis om nog jaren mee te doen! Van begin tot eind geef ik woninginrichting van Kooten een 10+! Hartelijk dank voor jullie expertise!
René zegt:
Fijn bedrijf, goed geadviseerd in de winkel en de stoffeerders welke de vloerbedekking kwamen leggen en de gordijnen kwamen ophangen waren ook echte doorgewinterde vakmannen. Top bedrijf!!
Rien&Magda zegt:
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, Firma v Kooten heeft mensen in dienst die passie hebben met hun werk, vanaf het eerste contact tot aan het eind zeer prettig. Nogmaals bedankt voor het resultaat geweldig!! Een bedrijf dat gaat voor kwaliteit.
Fam de Boer zegt:
Prima en betrouwbaar adres waar wij al langer klant bij zijn. Nette levering, goed advies en alles volgens afspraak. Een heel goed bedrijf. Zeker een aanrader.
Evert & Gerlind zegt:
Beste medewerkers van woninginrichting van Kooten, Heel erg bedankt voor het leggen van alle vloeren en trapbekleding!!We zijn super tevreden over jullie service en kwaliteit en zijn op een prettige manier geholpen!! Hartelijke Groet
Ada Verbeek zegt:
Fraaie zonwering. Goed advies gekregen. Vlotte afwikkeling met opmeten etc. en snelle levering en ophangen. Alle lof. Plezierig bedrijf.
APP Hypotheken zegt:
Voor klantvriendelijkheid scoort van Kooten een 10. Vandaag zou in ons nieuwe kantoor bij APP Hypotheken & Verzekeringen projecttapijt gelegd worden. De kleur leek echter iets af te wijken van de staal, waardoor deze nu "vloekte" bij een bestaand stuk tapijt. Binnen 3 uur tijd crisisoverleg gehad, met de fabriek gebeld, een andere kleur uitgezocht, met een koerier de nieuwe rollen over laten komen en as we speak wordt de nieuwe kleur gelegd. Dat is pas klantenservice!
Hanneke zegt:
Prachtige vloerbedekking, keurig gelegd! Deskundig advies en heel goede service. Vriendelijk en beleefd personeel. Echt een aanrader, van dit bedrijf kun je op aan.
Marieke Verhoef zegt:
Prachtige vloerbedekking op 2 trappen en overloop. Heerlijk frise én moderne uitstraling. Vakkundige medewerkers. Bedankt voor het bijdragen aan ons woonplezier.
Barend en Henri zegt:
Wij zijn al 20 jaar klant bij van Kooten(voor de derde keer de woning door hen laten stofferen)en wij zijn erg tevreden met de kwaliteit en de service! De service stopt namelijk niet wanneer er betaald is, maar gaat levenslang door. Daarnaast worden de tapijten enorm strak gelegd, wat toch bepalend is voor de uitstraling van de ruimte. De medewerkers geven duidelijk, eerlijk en betrouwbaar advies en werken erg netjes. Een bedrijf dat zijn afspraken na komt!
Getoond 1–10 van 1612

Plaats hier uw reactie

Neem contact met ons op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ik ben op de hoogte van wat er met mijn persoonsgegevens gebeurt en ga akkoord met de privacyverklaring.