Vlinderjaloezieën

Prachtige vlinderjaloezieën koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal
De vlinderjaloezie combineert het beste van twee productgroepen in één jaloezie. De dubbelgevouwen banen kun je uitvouwen zoals een vlinder haar vleugels uitvouwt. Op die manier kan je zelf kiezen hoeveel lichtinval en privacy je wilt. Als de lamellen gesloten zijn en de uiteinden elkaar aanraken, dan zien de vlinderjaloezieën eruit als plissés. Geopende lamellen lijken op horizontale jaloezieën. De vlinderjaloezieën collectie zijn er in mooie naturellen en vergrijsde tinten. Voor iedere smaak en interieur de perfecte kleur. 

Vlinderjaloezieën inmeten en ophangen

Bestelt u uw vlinderjaloezieën bij Woninginrichting Van Kooten? Wij komen graag bij u thuis om uw vlinderjaloezieën nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de vlinderjaloezieën perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie vlinderjaloezieën? Laat u inspireren in onze winkels. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste vlinderjaloezieën te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Lockdown!

Door de aangescherpte Coronamaatregelen ontvangen wij tijdelijk geen klanten in onze winkel. Wij zijn wel telefonisch bereikbaar en staan u graag met woonadvies te woord. Ook kunt u bij ons stalen ophalen om deze in uw woning te bekijken, waarna er op afspraak bij u kan worden  ingemeten en u een offerte ontvangt. Alles wordt vervolgens op maat besteld om op een later moment door onze monteurs met zorg te worden geplaatst, gemonteerd of opgehangen. 

Woonadvies aan huis
Ook bieden wij u woonadvies aan huis. Afhankelijk van de wensen komen wij langs voor advies en nemen wij een aantal kleur- en structuurstalen mee van raamdecoratie, vloerbedekking, et cetera, net wat gewenst is. Hierbij worden alle Coronamaatregelen in acht genomen, zoals het dragen van een mondkapje en het houden van voldoende afstand.

Op deze manier zorgen we ervoor dat u toch alvast van een nieuwe inrichting kunt genieten! Meer weten? Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar per telefoon en mail op onze gebruikelijke openingstijden.