Vlinderjaloezieën

Prachtige vlinderjaloezieën koop je bij Woninginrichting Van Kooten in Veenendaal
De vlinderjaloezie combineert het beste van twee productgroepen in één jaloezie. De dubbelgevouwen banen kun je uitvouwen zoals een vlinder haar vleugels uitvouwt. Op die manier kan je zelf kiezen hoeveel lichtinval en privacy je wilt. Als de lamellen gesloten zijn en de uiteinden elkaar aanraken, dan zien de vlinderjaloezieën eruit als plissés. Geopende lamellen lijken op horizontale jaloezieën. De vlinderjaloezieën collectie zijn er in mooie naturellen en vergrijsde tinten. Voor iedere smaak en interieur de perfecte kleur. 

Vlinderjaloezieën inmeten en ophangen

Bestelt u uw vlinderjaloezieën bij Woninginrichting Van Kooten? Wij komen graag bij u thuis om uw vlinderjaloezieën nauwkeurig in te meten. Is uw bestelling binnen, dan maken wij een afspraak voor het ophangen. Wij adviseren dit altijd over te laten aan een vakman, zo bent u er altijd zeker van dat de vlinderjaloezieën perfect hangen en maximaal sfeer geven aan uw woning.

Elektrisch

Met één druk op de knop jouw raamdecoratie bedienen. Het is mogelijk met elektrische bediening. Extra fijn is dat je de raamdecoratie ook kunt bedienen met je smartphone, tablet of pc: thuis of op afstand.

Onze service:

  • Gratis inmeten;
  • Leggen en monteren door eigen vakmensen;
  • Alles wordt van A tot Z geregeld.

Bezoek onze winkel voor advies op maat

Nieuwsgierig naar onze collectie vlinderjaloezieën? Laat u inspireren in onze winkels. Onze interieurspecialisten helpen u graag om de juiste vlinderjaloezieën te vinden. Wij verwelkomen u graag aan de Patrimoniumlaan 39-41 in Veenendaal.

WONINGINRICHTING WINKEL

Gewijzigde openingstijden

Vrij binnenlopen:
Maandag 13.30-17.30 uur
Dinsdag t/m vrijdag 9.30-17.30 uur

Op afspraak: 
Vrijdagavond 18.00-21.00 uur
Zaterdag 9.30-17.00 uur
Bel 0318-514 457 om een afspraak te maken

Let op: In De vakantieperiode week 28 t/m 34 - 2021 werken wij uitsluitend op afspraak!